Otaggat

Jag känner mig så otroligt otaggad på att blogga just nu. Dessutom har min käre vän nathalie tagit bort sin blogg. Inte kul. Men jag fundrerar faktiskt på att göra som hon, och att komma tillbaka sen, mer taggad än någonsin! Jag får se, skulle kännas bra dessutom hatar jag min bloggadress, uäk. Nu ska jag se en film som jag påbörjat att se! Och imorgon äre skola igen, med ännuu meeeeeeeeer läxor. Också otaggande. Jaja, ni lär väll se hure blir med bloggandet för min del.
Ska kila, men hoppas att alla fortsätter att blogga som aldrig förr, älskar ju att läsa alla andras!
Pusss, hare!:):)

One day, i´m gonna beat you



Jag gjorde det faktiskt igår. Vilken överaskning enligt mig, jag såg oth alltså. Och det ägdeeee! Men nu äre slut, och längeee kvar tills nästa box kommer ut tror jag. Men jag längtar! Dagen började med att jag var sjukt taggad på innebandy, tror att jag drömde om det. Senare for jag på stan med emmy,nathalie och magda. Jag köpte röda tights:) Emmy shoppade loss, yaaay. Ikväll blire dom igen + kanske ylva,elin,ida och nora. Kanske ska se film eftersom att det inte blev något igårkväll. Well see. Nu ska jag sätta upp bilder på väggen!
C U!:)

I know exactly where I have all of them




Kan inte säga annat än att fredagar är den bästa skoldagen. Såklart för att nu är det helg, men också för att vi slutar tidigt och hemkunskap är ju inte en nackdel heller direkt. Efter skolan idag var jag med nora,magda,ida och elin. Vi spelade hank it up, chillade osv. Efter den mumsiga maten tacos var jag med dem igen + emmy. Vi åt ben&jerrys och försökte bestämma en film att se, men lyckades inte enas, så gissa vad vi gjorde? Spelade hank it! (surprise!!) För er som inte vet vad det är så är man i lag och ska gömma en peng i händerna i form av olika ställningar. Mycket skojj för övrigt! Sen har vi också fotat en del. Kameran är påväg fram igen..:) Jag känner att saknaden efter holmsund kommer mer och mer,måste verkligen pallra mig dit någon dag! Och gissa vad jag ska göra senae ikväll/natt? Se sista avsnittet av oth (fjärde säsongen) med amanda. Taggad? Njaaa, då äre ju slut! Men jag vill så gärna vara taggad när "I don´t wanna be" kommer upp. Får försöka! Ska kila, hare lovely!! Puss

C´est dur


Hahahahahah

Ojdå. Bloggandet. Vart försvann det? Ärligt talat. Nu har man så lite tid till saker pga läxor och så, så då känns det roligare att göra annat än att blogga. Faktiskt. Tråkig men sant.
Idag hade vi friidrott på gympan. Inte min grej precis.  Men jag får härda och klara det! Kula och spjut går inte så bra ihop med mina armmuskler, men g ska jag då klara i det! Efter skolan vare träning och sen fotbollsmöte. Dryyggt, men vi kanske ska på gothia nästa år (också!!). TAGGA ISÅFALL
Nu ska jag bara plugga lite mer franska glosor och sen läsa lite. Och juste, jag fotar typ aldrig nu för tiden, det måste jag ta mig tid till faktiskt och bjuda på lite bilder!! (Har lite bilder nuoch då, men fler ska det bli!!!)Ska ta tag i det.
Men hareeee

Would you walk around with someone like me?

Har ni någon gång önskat att det ni äter aldrig ska ta slut? Och ni bara sparar lite på det och äter lite sekigare? Ungefär så känner jag nu. Har tränat ikväll utan att äta middag innan så lite hungrig jag var när jag kom hem? Och dessutom så hade pappa gjort hur god mat som helst. Kycklig,ris och currysås. Mmmm, fast nu börjar jag bli mätt. Heheeeee.
Idag på skolan så var kyrkans människor(?) där och infomerade om konfirmation eftersom att sista dagen till inlämmningen var imorgon. Och det var perfekt för alla hade typ tappat bort sina lappar och nu betsämde vi oss för att åka Taize i frankrike. Jag, nora och nathalie. Synd att inte frida och mathea ville dit bara.. :( Får se om vi kommer in, hoppas!!!:) Sarah och cornelia ska också dit, skojjjjjjjj!!!! Sen när jag kom hem nu så märkte jag att jag hade fått en ny anmälningslapp till konfan för mamma hade ringt och bett om en ny, hehe. Snart äre project runway final!
C U:):)


En bild från taize, tagen från google. Dock kommer vi inte bo sådär fint ifall vi kommer in. Isåfall bor man i ett kloster, men det kanske också är fint!:)

Ge mig en rubrik



Tiderna var då lättare när jag hade oth avsnitt som rubriker, det är ju endast segt att komma på egna:(
Hur som helst så idag efter skolan så var jag med nora, elin och ida. Vi körde hank it up. Och det är inte direkt min grej, att köra det. Men alla andras är det! Men jag och ida vann i alla fall andra omgången:)
Kom på att jag hade snackat om att göra en sammanfattning i bilder av sommaren och nu är jag ju hos pappa, så någon dag framöver kommer dom!:)))
Har inget mer att säga, så hejdåååå : )

Hank it up!



Min brorsa visar det snyggaste sättet att ha hans jacka på:)


Idag var den första "riktiga skoldagen". Och jaa, jag vet att jag sa att det var det i fredags också, men idag vare det på riktigt med läxor osv.  Det var faktiskt inte en sån jätte dryg dag. Hade diagnos på 2 av 5 lektioner. Inte så roliga diagnoser vill jag lova. Efter skolan var jag med nora,elin,ida och emmy. Vi såg beck. Den var bra ju! Har bara sett en av de filmerna förut och då varen skitläskig, så jag ville inte se en sån film igen. Nog för att det var för 2 år sen men, hehe:)
Ikväll har jag varit här med nora,elin,ida,emmy,magda och nathalie. Vi har tagit kort (som jag hoppas att vi kommer kunna ta om, för dom blev inte skarpa) ,spelat "hank it up" och lite mer. Nu äre nog dags att träna på franska läxan, får väll se hure går med det men..haha.

Ska kila, puss!


Magdas dag

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag, för det är magdas födelsedag, hurra, hurra,hurra!!! Grattis magalena på fjortisdagen!!:D:D
Idag har jag sett lite heroes, några avsnitt bara, för det var nämligen maraton på tv, fast på första säsongen. Det sög ju..:( men bra att färska upp minnet eftersom att andra säsongen börjar snart I guess? Hoppas i alla fall! Sen kom morbror, hans fru och bella. Vi åt och så. Sen for jag,bella och basse hit till pappa. Och nu ska jag snart se fantastic 4. Och imorgon är det ju skola. Med vanliga lektioner. Det var det iförsig i fredags också, men imorgon får vi ju läxor och sånt. Skit!! Men nu börjar filmen i alla fall!
Pusss, och en extra till magda på hennes dag:))))))))

Seger

Som ni ser vann vi mot guif, med 2-0 till och med! Trots min "otagghet" (wopps, det nya ordet igen!).
Nu har jag suttit och läst igenom lite gamla inlägg och märker lite saker som jag inte berättat, tror jag?
Jag tjatade om det där med fotbollsklass hur länge som helst, men sen berättade jag aldrig hur det gick? Eller gjorde jag det? Hur som helst så berättar jag det isåfall en gång till. Jag tackade nej. Och ångar mig nu, såklart(!!!), men ändå inte. Med tanke på att jag ska börja innebandy snart, har fotbollsträningar, läxor med betyg osv så är jag glad att jag tackade nej, för fotbollksklassare börjar nämligen tidigare och slutar senare(oftast). Jaja, nu ska jag sluta älta det där, även fast jag gjorde det för ganska länge sen men, haha.
Nu ska jag sluta babbla också, ska städa. Morbror och hans fru från sthlm kommer nämligen hit idag:)
SEE YA

Barnensdag

Ikväll for jag,nora,ellin och ida till barnensdag. Vi träffade massor av folk och hade det skitskojj!! Kom nästan nyss hem och imorgonbitti äre match Samling kl 9, lagomt taggad? Nja, jag är inte taggad alls. Det är ju helg och jag vill sova ut!! I alla fall så är matchen mot guif och jag hoppas verkligen på vinst trots min otagghet(?),haha, nya ordet? Njaaa.
Några bilder fån mobilen bjuder jag i alla fall på, dom har inte så bra kvalla men;)
Och jag vet att det är ett märke på alla bilder, det har hänt nått skit:(:(


 

Rutt med dutt

Hemma från stan där jag var med nathalie och agnes. Jag shoppade upp nästan alla mina pengar och det var tre dagar sen jag fick dem, så grattis till mig! Eller inte. Har i alla fall köpt fina saker. En fejkskinn-jacka, en tunnika och en t-shirt. Mycket nöjd med mina inköp. Kommer att visa er sen! Ikväll blir det kanske barnensdag hörde jag av nora, så vi får väll se. Har inte så mycket mer att berätta. Puss


Hallu


"Varje år vaknar 1 av 700 under operationen.. när de planerade mordet trodde de aldrig att han skulle vara en av dem"

Det där himla leget förstörde allt.
Det började så himla bra. Vi var glada och så och emmy gick fram och sa: 4 biljetter till den där batman filmen.
Hon i kassan sa okej,log och började knappa på sin dator. Sen ba: Hur gamla är ni? Emmy: 15. Hon: Då måste jag ta leg.
Alla tänkte ooooooooops. Inte för att det var en sån stor händelse men jag ville verkligen se den där filmen och alla var fett taggade. Men vi for på hemmakväll och hyrde "awake". Den var faktiskt jätte bra! Och spännande. Det bajsiga var att det inte blev något äta på stan, och att magda&nathalie skulle följa med:(:(:(
Idag ska jag kanske på stan med nora, elin och emmy. Barnbidraget har ju kommit, yeaaaahh!!! Och ute tror man fortfarande att det är sommarlov, kunde inte det vädret kommit när sommarlovet var istället??
Pussssshej

Everybody is kungfu fighting

Kul att man inte är 15 år, så att man inte kan se the dark knight? BAAAAAJS. surt!!
Men frågan är om vi ska försöka komma in, men kul om dom märker att vi inte är 15 och då får man ju inte direkt pengarna tillbaka. Då är frågan hur vi ska göra...
För övrigt var dagen chill med hemkunskap osv! Love it! Orkar inte skriva mer nu. Men ni lär väll se här senare ikväll hur det gick med vårat busbus.
C U : )

Läget är ungefär såhär

Ville bara säga några rätt så onödiga saker. Min garderob är just nu fullproppad med saker eftersom att jag håller på att städa, dock inte där kläderna är. Och att imorgon börjar vi klockan 8.00 och det känns rent ut sagt förjävligt. Men en annan sak som inte är onödig är att vi slutar 20 över 2 och att jag kanske ska på bio med mina kära vänner imorgon och se the dark knight!!!! Yeaah.
Det var allt för mig!
Hejdåååå

Schemadag

Då var den första ritkiga skoldagen i 8an bortgjord. Eller riktig var den väll inte, har inte hunnit jobba så mycket, har mest fått böcker och betygskriterier. Sjukt vad svåra ord och saker man ska kunna, själv tänker jag bara köra på och ha alla rätt, eller i alla fall många och ta fram de där kriterierna när vi ska skriva uppsatser. Tror jag i alla fall! Det var tänkt att jag och nora skulle byta till träslöjd idag också, för att det är enklare (tror vi i alla fall), men då ångrade vi oss när vi kom dit så då fick vi gå tillbaka, hehe. Annars har jag haft träning idag och ikväll ska jag verkligen bara ta det lungt, och sova mycket inatt om jag kan:) Nu ska jag städa, kulkul, eller inte. Jaja, see yaa=))))))


Dagens

Här kommer min första "dagens outfit"



Tröja, monki
Jeans, cheap monday
keds, skocentrum

Det där var något nytt. Får väll se om jag fortsätter med det sen. Och juste, hade ju tänkt att visa vad jag har köpt i gbg, och ttröjan och byxorna var lite av allt shoppande:)
Kom hem för ett tag sen från den där saken på skolan och imorgon börjar allvaret, vi har lektioner efter schemat. Och vårat schema är inte mums. Kan nog inte fatta hur bra schema vi hade förra året!
Puss

8A



Då var det gjort. Sommarlovet är över och skolan har börjat. Kan inte fatta det! Verkligen inte. All uppesittande på nätterna är över, i alla fall på ett tag. Och allt ät bara borta. Jaja, som sagt så kommer det fler sommarlov! Vi började 9 och slutade 12 idag. Men jag och nora, vi satt kvar tills kl 2 och väntade på magda och ylva. Och kul hade vi medan vi väntade, faktiskt. Fast när dom slutade så orkade vi inte göra något. Hehe, men hur som helst så var det roligt att träffa alla (trots att jag träffat de flesta på lovet men). Ikväll får jag lov att skippa träningen för att vi ska ha några stationer med lekar på skolan för 7orna. Bajs, för jag ville verkligen tränaaaaa. Nu ska jag kila, och det känns faktiskt som att 8an kommer bli ett bra år, trots drygt med skola,läxor,betyg osv!!!:)

Sommarlovets sista

Inte länge kvar nu, av det underbaraste lovet. Deppande att börja skolan igen. Vart försvann den här sommaren? De andra somrarna har man varit lite less på det braiga vädret och velat ha jeans i slutet av sommaren, men nu då? Det känns som att vädret har varit dåligt hela sommaren. Och inte har jag hunnit vara i holmsund så mycket som jag skulle heller. Varit på stranden och solat har jag inte heller gjort så mycket. Sommaren har helt enkelt inte räckt till. Men som tur är kommer det fler somrar!! Idag har jag varit med nora,magda,nathalie och emmy. Vi gjorde hastighetsbullar och dom blev inte så lyckade, men goda ändå. Också spelade vi buzz. Hade träning ikväll i regnet. Roligt faktiskt, hade inte taggat i regnet. Jag hade tänkt mig att göra en sammanfattning av sommaren i bilder här, men de mesta bilderna är på datorn hos pappa, men snart så kommer det nog in! Och mobilbilderna från borås också. Jaja, men för att sammanfatta sommarlovet i ord så har det varit hur bra som helst trots allt. Men utan att ljuga så kunde den varit bättre.
Nu ska jag sluta babbla,
puss på sommaren för övrigt!!!!!!

The last wonderful summernight


The last day of the summer




Bellas kattungar oni och ino på bilderna. Visst är dom söta? Hur söta som helst!!
Egentligen så stämmer inte min rubrik riktigt, för det känns som att sommardagarna var slut för läääänge sen men jag kallar det sommar hela sommarlovet! Igår så var vi hos bella sen var jag med nora,magda,nathalie,emmy,elin och ida (surprise!!!). Sen skulle nora sova här och då for jag,nora,elin och ida och tog ett nattbad. Hur kul som helst! Men kallt. Bilder kommer. Sen såg jag och nora film. För ett tag sen for nora hem för att mata dessi, snart kommer hon och magda hit och vi ska leka. Hehe.
(Jag sparar allt sommarlovsslut-deppningar till senare)
Pusshej
och
glöm inte att njuta av sista daaaaaaaaaan

Tumme ner



Inte
kul. Inge mer holmsund city. Åhhhhhhhhh, älskar ju det laget!!!!!!! Det var nämligen så att jag var just påväg på min första träning iår när mamma säger att det ska bli nya träningstider nästa vecka. Och självklart ska ju den tiden vara så att jag inte hinner dit efter fotbollen. Och den andra träningen slutade typ halv 10 och då fick jag inte ta bussen hem för mamma. Lovely holmsund city. Kommer nog deppa hela kvällen fast som tur är så ska nora kanske sova här så hon kommer nog göra mig på bättre humör. Och nu ska jag och ylva förmodligen börja i något lag i stan, hoppas! För innebandy är bäst i världen, och då ljuger jag inte. Jag skaaaaaaaaaaaaaa spela, där med basta!!!!!!!!!!!!! Och jag kan inte riktigt förklara känslan av att lämna älsklingslaget.

You are not like the others


Himmlen var underbart fin ikväll!


Bilder från när vi sov hos nora i fredags=)

Okej, jag vet att jag inte kan kalla det att jag har börjat blogga normalt igen. Känner inte samma lust som förut, är lite less tror jag. Men snart så är jag väll på g igen! Igår sov jag hos emmy med nora,nathalie,magda,ida och madde. Superkul var det, vi spelade fotboll med några killar och snackade osv. Idag hade vi match mot vindeln och vi vann med 4-1 tror jag. Yeahhh. Ikväll har jag varit med tjejerna på arenan och spelat lite:) Och juste, idag har vi bytt till mamma och jag har fått en större säng, yesssss!! Imorgon blir första innebandyträningen, något taggad!!!!!!
Ska kila,
CU

What a festival

Nu sitter jag och försöker få bort mitt nagellack, men har inga bomullstussar. Vetni hur mycket det suger? Pappret bara bajsar sig och jag har tagit hur mkt nagellacksborttagning som helst men har bara lyckats få bort på tre naglar. Och inte hjälper det heller att jag har dubbla lager nagellack:( Oj, intressant va? Hehe. Hur som helst så igår for jag,hanna,nora,nathalie,emmy,ida och elin till what a festivalen på umelagun. Där var vi även med sarah och lisa. Och det slutade med att alla som inte skulle bada, också badade. Nathalie,sarah och lisa badade till och med med jeans! Yeees, men det var så sjukt kallt så det var skönt att bada och kul vare!!!:)  Efter for vi till mig i blöta kläder och värmde oss och sen for vi och sov hos nora. Vi drack varm-choklad och myste. Mycket prat, mindre sömn. Vi somnade vid halv 5 kanske, och vaknade vid 12. Så idag har jag varit ganska så seeeeeeeg och trött. Men vad gör det? För ikväll ska vi sova hos emmy! Hehe, klart man ska göra allt man kan när snart det underbara lovet är slut. Nä, nu ska jag försöka med att få bort nagellacket igen.. Och juste, jag tog hem en blå handduk med länder på igår. Vems var det?!:O
Ska kila, see yaa=)


Bilder från borås

  
  
  
  
  
 

photoshoppade:

 

Mobilbilder från resan kommer senare.
Resan var i allafall hur rolig som helst, saknar!!!
Dock tog jag inte så mycket bilder, lyckades inte få en enda på kära farmor&farfar!:(

 

På g

Guess what?Håller just nu på att lägga in bilderna från borås på datorn, så nästa inlägg kommer bilderna där ifrån!
Jag har så mycket att berätta här på bloggen, som jag borde säga egentligen och så mycket jag har gjort. Men orkar inte dra upp allt nu, för då lär det bli ett huur långt inlägg som helst. Men jag kan säga att de senaste dagarna har spenderats med mina underbara vänner. Och nu är jag på gång igen med bloggandet tror jag!:):) Ikväll blir det what-a-festival med mina kära vänner igen och hulikahanna (u know!!!) kommer också hit och ska gå med oss. NICE. Bajsa att inte ida kunde bara:(
Men håll ögonen öppna efter bilderna, och inte stängda som jag hade tills halv 1 idag. Jag ska inte sova bort de sista dagarna på sommarlovet!!!
Men nu ska jag checka bilderna.
C U!!:)

gr8

Nu är stunden då jag borde lägga in alla bilder från underbara borås, men jag orkar inte!
Vill bara medela att jag har haft en sjukt rolig dag och kväll med nora,magda,ylva,emmy,ida och elin. Sjuk var den. Haha, kan inte beskrivas!! Nu funderar jag på om jag ska sova eller se film. Klurigttttt.
Men snart hoppas jag att jag har lust att blogga som vanligt igen. Dessutom, mindre än en vecka kvar tills skolan börjar, gillas inte!! Och för övrigt ska jag träna innebandy imorgon på hur länge som helst, taggad till 1000!! Men tills jag kommer tillbaka till normalbloggande, hare bäst! puss

Homeeee

Hemma igen efter lite mer än en vecka. Har nämligen varit i borås hos min farmor och farfar med basse,pappa och amanda. Vi hade det jätte roligt trots det dåliga vädret. Vi har varit på knalleland, shoppat i gbg, liseberg med amandas familj och kusiner, lager 157,träffat kusinerna och mer.Vi kom hem igår men jag orkade inte blogga så here i am, men jag har faktiskt tappat lusten för att blogga nu. Så jag kommer blogga mindre (tror jag). Har inte fotat så mycket heller, men bilderna som jag tagit kommer senare! Idag blir det magda och nora I guesss:):)
Och juste, min pappa vill flytta till holmsund!Jag vet att jag borde hoppa av glädje men drygt att ta bussen varannan vecka varje morgon hur tidigt som helst. Och jag gillar denna lägenhet. Verkligen, jaja. Men det som inte dödar, det härdar. Right? Och dessuom är det inte säkert att det blir, och om det blir så får jag ju träffa mina kära holmsundskompisar oftare.
Seeeeeee yaaaaa!!:)

Why rush things up?

Har inte bloggat så mycket på sistonde, har varken haft tid,ork eller lust. Vi har nämligen spelat umeå fotbollsfestival och efter allt så kom vi 4 av 25 lag. Så det var ju ändå bra!:) Också har jag varit på disco med tjejernaaa. Funfun!
Ikväll har jag sett film med ylva,magda,nora,nathalie,emmy,elin och cornelia. Kitty blev det! Yeaah. Haha, jag hade sett den förut men den var tydligen ganska läskig enligt de andra (minns inte om jag tyckte det när jag såg den första gången). Men spännande varen iaf:):)
Imorgon bär det av till borås med pappa,basse och amanda. Ska bli sjukt skojj. Ska åka fett tidigt, så ska gå upp 4, så jag borde nog sova nu, men sova i bilen kan man ju också göra!
Kommer hem om en vecka eller så tror jag. Och då är det fett lite kvar av sommarlovet. Så här ska det njutas alla dagar!
Ses snart, hare!!:):):):):)

HH´s dag!



Ja må hon leva, ja må hon leva. Ja må hon leva uti hundrade år. Javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år! Grattis hulikahanna! Dock är hela den här gratulationen i efterskott, eftersom att jag inte bloggat idag. Men har ofc sagt grattis på hennes riktiga dag!:)
Och grattis till mitt lag. GRUPPETTA!! YEAAAAAAAAH.
Ikväll har jag varit på uff discot med nora,ylva,magda,madde,emmy,elin,ida och jessika. Hur skojj som helst!!
Disco imorgon också, får se om vi åker dit.
Näheruu, nu ska jag inte babbla allt för mycket.
Pusshej.
(en extra till hanna i efterskott)

RSS 2.0