Julen är över

Eller varar julen ända till påsk? Njaaaa, nu ären slut, efter annandagjul. Julen har varit jättebra och jag har fått många fina presenter som sagt. Nu äre bara att tagga nyår med tjejernaaa:D Och imorgon äre nyårscupen, är inte taggad eftersom att det står på lagsidan att jag ska spela forward, men vi får hoppas att det inte är sant! Annars får jag vara posetiv:) De senaste dagarna har jag mest ätit julmat, knäck,fudge och alla dessa chokladaskar. i har haft mycket gäster, jag har varit med kompisar, och jag basse&amanda har sett oth säsong 5. Sjukt bra det är. Bara sickkkkkkkkkkkkkk. Yess, och nu ska jag snart seee mer:D
Nu kommer lite bilder från jul, dock tog jag inte alls mycket bilder.


Kvällen innan julafton klädde vi julgranen och slog in alla julklappar.


På morgonen på julafton for vi till pappa för att äta jullunch och för att öppna julklappar.


Julklappsöppning


Sen for vi till moster. Såg kalle anka, åt julbort, öppnade presenter, körde lekar.
Liteeeeet paket
och liteeeee face dock men


HAHAHAHAHHA, basse med julklappen han fick av mig!


Och till sist, min bästa julklapp. OTH!!!(L)(L)(L)(L)



Too late

Det är inte sant. Jag hann inte skriva ett endaste inlägg på hela julafton. Hur svårt hade det varit, hade 24 h på mig?!
GOD JUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (lite sent, men vad gör det? Mycket faktiskt:])
Jaja, jag har faktiskt haft fullt upp mest hela dagen. Efter 00.00 såg jag och basse ensam hemma 4, typisk julfilm, sen sov vi. vaknade upp, såg julkalendern(för övrigt den värsta julkalender sen allram est) men jag tycker att det är mys att gå upp, se julkalendern och dricka varm choklad. Sen for vi till pappa som hade fixat världens julkalas för mig,bella,basse,emil och amanda. Vi öppnade paket, åt jullunch och åt massor av gott. Sedan for vi vidare till moster där vi såg kalle anka, kan du vissla johanna, åt julbord, öppnade paket och lekte lekar. Min julafton har helt enkelt varit toppen! Dock tycker jag att den tog slut FÖR snabbt. Okej, så känns det alltid. Men det kändes extremt i år. I alla fall så var min bästa julklapp oth säsong 4. Haha, surprise(?)! Haha, nu kommer serienörden dyka upp igen. Men sen fick jag massor av andra superfina julklappar så som, presentkort, spel, saker till rummet m.m:) Tack alla!! Gosh vad jobbigt att julafton är över, allt som man längtat efter är över så snabbbt!!!!! Jaja, jag har faktiskt en tråkigare nyhet. Min syrras och hennes pojkväns lägenhet brinner. Eller det brinner på taket på höghuset som de bor i. HEMSKT!!!!!!!!! Jaja, som tur är så skadades ingen osv, så det blir nog bra!
Nu taggar jag mellandagsrean, yeaahh. Mmmm, och nyår!
Puss på er och hoppas att du hade en lika bra jul som jag hade:):)

Snaaaart

Inte länge kvar nu!! Ikväll har vi klätt julgranen och slått in alla paket. Myyyys! Snart ska även julskinkan smakas!
Gosssh vad taggad jag äär. Imorgon smäller det, eller om ungefär en halvtimme börjar ju själva julafton, men jag brukar räkna julafton ifrån när jag vaknar!  Jaja, nu ska jag se lite uppesittarkväll. Hörs på julafton!
Puss på er alllaaaaaaa
(taggataggatagga!!!!)

Fotat idag












Holmsund

I förrgårkväll var jag på "kalas" hos cajsa. Vi hade mycket skojj! Här kommer lite bilder:D
Och grattis i efterskott cajsa!







Dan före dopparedan














Ylvaaaaaaaaa




(Nu när jag ändå är på g med bloggen klämmer vi in ett till inlägg här)
Idag åker ylva till thailand i 3 veckor. Åhhh, ledsen hest. Igår när vi(jag,magdalena och emmy) skulle säga hejdå så började sötnosen gråtaaaa. Åhhh, hur ska detta gå, 3 veckor utan My TwInNn? Och speciellt över jul och nyår. Buhuu.
Jaja, ylva, du får hare bäst. Puss på dig, god jul och gottnytt år!

Och nu ska jag visa er våran vita julgran som vi har här hos pappa. Den blev faktsikt mycket snyggare och myisgare än vad jag trodde. Riktigt mysig!!! Tur i alla fall att vi ska ha en traditionelig(?) äkta grön gran hos mammsen.


Ingen rubrik







Tänk er, 3 dagar kvar. När jag såg att det stog 21 december på allmenackan idag trodde jag inte att det var sant. 21 december. Shit, december har gått så snabbt!!!! Idag bär det av till mamma, och ikväll ska jag ntill holmsund på "kalas" hos cajsa. Fett taggad på att träffa mina babeeees!!! Igår handlade jag klart alla mina julklappar, så det är chill. Men jag var väldigt sent ute med julklapparna i år, jämnfört med alla andra år. Imorse har jag försökte hur mycket som helst med att fylla på min mobil med pengar på internet, men det dampar. Jag vill nämligen ha gratis sms nuu!! Men snart såå:) Och dessutom så har julstämningen börjat komma smygade, jippieeeee

Julklappsspel

Igår så bytte vi ju julklappar. Jag,ylva,magda,nathalie,emmy, ida och cornelia. Vi hade verkligen huuuuuuuur skojj som helst, så tack för kvällen tjejer! Här kommer lite bilder(dom blev dock inte bra):
















(man ser verkligen stressen på den här bilden i ylva och natta, stessen om att få det man vill i sista minuten. Dessutom så är detta sista bilden på min juleskumpåse innan den försvann spårlöst. Jag tror att lill-lukas tog den(emmys hund), och dessutom ser man att han tänker på juleskum i bakgrunden!!)





(tillängnat sarah: kolla vad ida gör)

Leonardo Dicaprio & Kate Winslet

 





Gud vad glad jag är, men ändå ledsen samtidigt. Revolutionary road!
Det är en ny film med Leonardo Dicaprio och Kate Winslet som är med i titanic. Åhhh. jag blir så glad när jag tänker på att det är som att jack aldrig dog, och att de lever ett liv tillsammans ändå. Jag blir sååå glaaaaaaad, men ändå så ledesen. För jag vet att den aldrig, aldrig någonsin kommer vara lika bra som titanic. Inte ens i närheten. Det gör mig besviken, för jag vill att den ska det, men det går inte! Också gör det mig sur att Kate Winslet har blonderat och plattat håret. Kan hon inte ha rödbrunt lockigt hår, precis som i titanic??? Åhhhhh.. jag förstår det mer och mer varje gång jag tänker på titanic. Att det är den bästa filmen någonsin. Kärlek! Massor av kärlek.

JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!









Yessssssssssssssssssssssssssss, finally lov! Hade VG i alla ämnen, gr8888888


x-mas


Kolla vad pappa kom hem med från stockholm idag(eller ja, idag för 5 min sen). Wonderful!


hi u, and u there!

(grattis i förskott till er som orkar läsa)
Hehe, vilken bra början på förbättring jag fick till! Njaaaa, men jag hade tre stora inlämningar tills idag, så jag tycker att det är en bra ursäkt till att inte skriva faktsikt. I veckan har vi haft temavecka om hållbar utveckling. Det är meningen att det ska vara en lugn vecka och jobba om just precis hållbar utveckling. Men vad hade vi istället då? Jo, vi har jobbat med ett ryndskepp. Huuuuuuuuuuur drygt som heeeeeeeeeeeeeeeeeelst. Visserligen gick detta in under hållbar utveckling, men alla andra har haft en lugn vecka, medan vi får teknik-betyg på det vi jobbat med i veckan. Dessutom så skulle våran drömlägenhet också vara inne idag, som också är i ämnet teknik. Det bajsiga med teknik är att betyget vi får nu, är slutbetyget i teknik som vi får i 9an. Därför har jag stressat sönder och klagat huur mkt som helst idag för att båda blev inte så som jag hade tänkt mig. Jag brukar nämligen alltid finslipa allt, men nu gick det bara inte. Jaja, nog om skolan. Eller ja, den jobbiga skolan. Imorgn är det nämligen sista dan i skolan innan jullovet!!!!!!!! Är fett taggad på jullov, dessvärre har jag ingen vidare julstämning, men den kommer nog snart! Juste, har glömt att berätta. På lucia så luciavakade vi här. Vi såg titanic(världens bästa film!!!!), och det sjuka var att jag inte hade sett hela den filmen förut, utan bara halva. Sen pratade vi massor och alla somnade vid 4, förutom jag och ylva.(hjälp,vilka vakare de andra var). Vi såg även den efterlängtade the dark knight. Dock var den inte alls bra medan amn sov med öppna ögon, eller ja, jag ville i alla fall sova hela tiden så då var den inge bra. Men jag måste se den igen, och ge den en ny chans! Vi stannade uppe tills kl 7 och såg lucia på tv, sen sov vi i 3 timmar. Så inte ens jag och ylva var riktiga vakareee, hehe.I tisdags var titanic på tv igen och jag såg bara den lyckliga delen. Hehe, sen pluggade jag. Men jag märkte verkligen hur bra den ärrrrrrr. Åhhhhhhhhhh, jag läste precis i blondinbellas blogg att man vill så gärna vara rose på skeppet, men ändå så vill man aldrig någonsin vara i en sån situation. heeelt rättttttt, sååå rätttttt. Imorgon får vi betygen, ska ha rimstuga och efter skolan ska jag byta julklappar med girlseeeeeen, WIHOOOOOO. TAGGAT
Jaja, nu kommer bilder. Och föresten så har jag haft min systemkamera i ungefär ett år nu, många tagna bilder, fler ska det bli! Min lust att fota har verkligen kommit tillbakaaaa:D:D
(grattis till er som läste)


klada hestaaar efter titanic!!


HAHAHAHAHHAHAHAHAHA, basse drar "stekarposen" på 18årsdagen

Skärpning

På riktigt. Jag måste skärpa mig, när bloggade jag senast? Väldigt länge sen i alla fall! Och dessutom, det är nu man kan ta massor av mysiga och fina bilder och lägga in, men vad gör jag då? Jag fotar inte i alla fall. Jag var just påväg på att skylla på att jag har mycket i skolan, sista veckan och så där, men sååå mycket har jag ju inte. Ska skriva om Finland, Island och lite om Danmark, och göra drömlägenheten. Konstigt nog känner jag ingen press, för idag sätts betygen så det som jag gör nu är till nästa termin! Jag tror starkt på att jag får VG i allt utom musik, där blire G. För övrigt har tredje ljuset tänts, vi har bakat pepparkakor, lussebullar, jag har köpt lite julklappar. Idag var vi också på hagakampen, vi förlorade. Bajs i prutten(som bella brukar säga).  Ikväll har jag bottning med fotbollen, sen äre prison breaak, yes! Nä, nu ska jag börja skärpa mig med bloggen, och det gör jag genom att ladda upp lite bilder på kameran som jag ska visa er. Kul............... min kamera är i skåpet. Lyckad början till starten av min förbättring.
Ni får se dom imrgn istället
Puss

whinaaaaaaaa

Vart är julstämmningen? På riktigt. Jag har inte ens kännt yttepyttelite julstämning än. Julkalendern brukar ge mig den mysiga stämningen med barn och önskan efter denna tomte, men vad gör julkalendern  i år????? satans betonghus med ikeamöbler. Hemskt! Sen så skulle ju julmarknaden på gammlia ge mig julstämning, men jag whinade(?) för min mage bådde inte bra alls. Sen så kom vi kanske lite sent, för det fanns ingen kör som sjöng alla julsånger osv. Kan ingen fin liten kör komma in på bussen med pepparkakor och sjunga för mig? Så hände det för mig och hanna förra året. Hoppas! Men i helgen kommer i alla fall mormor hit, och då blir det pepparkaksbakning, och så brukar alltid lite julstämning dyka upp! Wihoooo. Lite mer whine(?).. imorgon har jag bokredovisning, på fredag satans franskabajs då vi ska sitta i ett knäpptyst rum och berätta om oss själva i en mick.  ÅHHHHH, happiiii. eller????och nästa fredag ska norden-arbetet drömlägenheten och bro-presentationen vara inne. Livet är väll allt bra roligt?



Denna bild från förra julen gav mig julstämning nu! Dock väldigt suddig men vad gör det just nu?:D


Andra advent

Igår var jag på stan med ylva för det mesta. Jag köpte jeanstights och sågpå cajsas teater. Hanna och ida var också där, skojj att träffa alla!! Sen så failade jag ju som jag skrev i förra inlägget(A) På kvällen var jag med asmånga i bräntis och åkte skrana och bara frös. Men skojj var det! Idag ska jag med nora,emmy,ylva,magda,natta och sarah på julmarknaden på gammlia, mys!!

pusssss, snart är det juuuuuul!!
(och jag måste köpa julklapparrr)

Säg grattis

Jag lovar, man lyckas inte med det jag lyckades med inom 20 min idag.
Jag hade just aktiverat mitt nya bankkort och hade bråttom till stan, jag såg at det stod "here is your code" också såg jag koden. jag skrev ner den på ett mycket smart sätt (ingen ironi där)(oj nu lät jag ironisk?) sen så for jag till stan. Jag skulle ta ut pengar men det stod att koden var fel. jag skrev väll fel tänkte jag och försökte igen, då stod det: ett försök kvar. Jag tog ut kortet och lånade pengar av ylva. Sen for vi på cajsas teater, och cajsa var jätte duktig för övrigt, och då stängde jag av mobilen på föreställningen. Efter teatern satte jag på mobilen och glömde bort det. Jag knappade med knapparna utan att kolla på skärmen och hade roligt. Sen kollade jag ner, och det stog nånting om att pin-koden hade blivit spärrad så att jag skulle behöva någon puk-kod. Bajs tänkte jag och gick till bankomaten för försöka ta ut pengar igen. Men vad hände då, jo, det stog på skärmen ba: ditt kort har blivit spärrad och blablabla, kontakta din bank. JAHAAAAAAA tänkte jag. Panikeeen. Sen när jag kom hem såg jag att det var inte kortkoden som jag hade hittat, utan en internet regestreringskod. Så jag har alltså lyckats med att spärra både mobilen och mitt bankkort idag. Kan man säga annat än LYCKAT?

RSS 2.0