Go bananas

Tänka sig. På vädret stog det att det skulle bli regn, men inte såg jag en droppe regn. Eller jo, när vi cyklade hem kände jag några droppar, men inte regn för himmlen var klarblå!! Idag så var i alla fall jag på stan med madde och hanna. Jag köpte nya skor, som jag skrev om i förra inlägget och en sån där väska. En riktig sån som jag verkligen vill ha. Grejerna jag köpte kommer imorgon på bild! Sen så följde hanna med hit, vi åt, spelade fotboll, gjorde paj (en sån där nästan färdig som går på reklam) och den är jättesmart och jättegod!! Sen gick jag och hanna ner till vårat egna lilla liseberg och åkte rutschkana(?) på den där grejen som man ska ta upp vagnar på brevid trappen. Väldigt skojj, men ganska farligt första gången vi åkte utan madrasser och vi åkte nästan in i vägggen i ashög fart! Hihi. Sen hjälpte jag hanna lite med hennes blogg så nu ska hon bli sveriges största bloggare säger hon! Hoppas!! Det vart en ganska detaljerad beskrivning på vad vi gjorde ikväll, hehe. Men nu ska vi ut och träna lite inför sportscamp! Seee yaaaaa




  

We can do it together

Snart ska jag till stan med hanna och madde. Jag ska köpa mina skor, om dom finns kvar. HOPPAS!!
Sen ska hanna sova här inatt, så då får vi hitta på något skojjsigt. Och om tre dagar, då åker jag och hanna till
stockholm!!! Sjukt taggaddddd. Också måste jag börja packa snart till resan, så att jag inte glömmer saker som jag gjorde förra året när jag packade dagen innan, hehe. Hanna har nog packat färdigt tror jag, eller nästan i alla fall. Men nu ska jag kila, puss=)




Norrbyskär






Okej. jag vet att klockan är över 00.00, men jag orkar inte skriva allt som hänt som igår, så det får bli idag.
Idag har jag,mamma,basse,min kusin och hans son varit på norrbyskär. Det var hur fint väder som helst och skojjsigt. Vi fikade, doppade fötterna, lekte med lilla Adrian som är 4 år. Också skulle vi gå till lägergården och hinderbanan, men då var det läger där. Också sa jag att man kanske inte fick vara där då, men mamma ska såklart tycka att det är en allmän plats, men det fick bli ett kort besök där inne på lägergården, hehe. Och hela norrbyskär väckte så himla många minnen sen våran klassresa förra året, och den var underbar!!
Ikväll har jag varit med nathalie,nora,magda och agnes och sett em-finalen. Som tur var vann spanien! Yeaaah.


Noras dag

Igårkväll såg jag och johanna en film på tv och mumsade i oss popcorn,annanas och melon. Annanas och melon, godaste frukterna?!?! Yes, tror det. Imorse for vi till stan med cajsa. Köpte nada men hittade några snyggsnygga skor som jag tror jag ska köpa på måndag, det var inte "sommarskor "utan gympadojjor fast i tyg så de blir ändå bra. Sen for vi hem till mig, tog ett trip till mariedalscentrum för att de ville utforska. Nog för att det bara finns tråkiga affärer där men yipppe!!! Eller inte. Haha, men vi hade roligt i alla fall! Sen chillade vi lite i solen och for sen på min match som vi förlorade med 2-0 mot vännes F16. Men vi hade helt klart spelet tycker då jag! Ikväll har vi varit på stan och kollat på wheels. Tråkigt, men tur att man hade roligt sällskap! Också så fick mammas cykel punka som vi hade lånat, så vi fick gå en bit dit och hela vägen hem, abouuu! Sen segade vi oss huuuur mycket som helst hem och busade, hehe. Sen busade vi lite mer i trapphuset.
Och idag(oojj, ny dag, igår) fyller nora år. Jag och nathalie har försökt ringa henne, men hon svarar inte!!!:(
Så grattis i efterskott nora!!!!!!!:):):):):):):)
Pusshej

Skrattet

Idag spelade jag,johanna, hennes lillasyster och hennes kompis games. Johanna skulle säga till mig att hon ville ha K, alltså kungar så då sa hon: Undra om Klas är hemma?
Och Klas är.. ja, det är en lång historia!! Ville bara dela med mig av lite glädje, även fast det är bara jag och johanna som fattar men(A) hahahahaha, men det var rooooooooooligt!!!
Byeee:)


Dagen i bilder

  
   
   
   

Gosan

Idag har det varit en helt vanlig dag. Så som när jag bodde här. Allt var som vanligt och jag kände mig lika hemma som jag alltid gjort hos gosan(johanna). Vi har bollat,solat.spelat kort,fotat osv. Cajsa kände sig dålig imorse så hon skulle krya sig till imorgon, så då hoppas vi att hon kan vara med oss. Dessutom, idag var sett ett år sen jag och johanna åkte till min farfmor och farfar i borås. Kanske det roligaste någonsin? Yeaaap, huur skojj som helst hade vi med liseberg och massor mer. Om man bara kunde spola tillbaka tiden ett år!!!!! Här kommer i alla fall lite bilder från den resan:

    




  

Snart kommer bilder från idag!
C yaaa:)


Let the sun shine forever

Nu är jag hos johanna. For hit igårkväll och var med henne och cajsa. Idag ska jag vara med dem igen och göra något riktigt sommrigt i den härliga solen. Dessutom är vi ju i holmsund, där jag bott hela mitt liv och varenda sommar förutom den här. Så nog hittar vi på något att göra! Jag är huuur taggad som helst på att gå ut NUUUUU, men johanna duschar, så snart. Så mycket som jag har tjatat om det dåliga vädret, så nu gällereeee att göra allt man velat göra i solen  (allt som går i holmsund), för vem vet om den inte är där imorgon?
Hare great i solen nu!


Jag och johanna för tre år sen


The new one




Gör det blommigt

Allt detta tjat om bajs vädret. Är ni less? Okej! Men ni får tåla lite till. Vädret är så sjukt dåligt och jag vill inte gå i långbyxor nå mer nu!! Jaja, nog om det. Jag har inte så mycket att skriva just nu. Tänkte hitta på något idag innan träningen, men då vaknade jag innan 12, så då blev det försent!:( För jag har träning klockan 4, och då måste jag vara hemma och äta senast 3. Också ska jag packa inför mitt trip till johanna i några dar. Och städa, och kanske kolla på någon lägenhet med mamma. Så detta får bli en dag då jag ska göra allt som behövs göra. Fast det kommer sluta med att ingenting blir gjort tror jag, fast så skare inte bli! Inatt så låg jag och taggade sportscamp när jag inte kunde sova. Och sthlm. Vi åker faktiskt om en vecka nu. Inte illaaaa!!! Och nu blev det här inlägget så roligt och dessutom ingen bild, men whatever.. see yaa!:):):):):)

Stök&bök

Nu är äntligen min garderob lagad. Det är nämligen så att den är från jysk och det förklarar allt, tror jag. När vi var hos ida går så berättade hon att när hon klev i sin garderob (en likadan som min) så brakade den lite, och samma hände det för mig för länge sen. Inte alls så mycket brakade den, men ändå. Sen så gick lådorna sönder. Den där grejen som handtaget sitter i lossnade på två av tre låtor, och den tredje gick inte att dra ut. Men nu ären som ny igen, hoppas den håller bara! Och nu ligger det saker över hela rummet som måste in i garderoben igen, men kanske lika bra att få den städad? Ja!!
Ikväll har jag tränat och nu ska jag bara ta det lungt. Och städa, duscha och se fotboll och en film. Juste, idag var jag och frida på kupan igen och jag köpte "en sån där väska". Fast det var inte en sån som jag ville ha, men den kostade 20 kr så jag slog till! Också köpte jag några jeans som jag ska klippa av. Imorgon efter träningen bär det av till min sköna böna johanna!! Taggad eftersom att det var hur länge som helst sen vi sågs.
Pusssss

Moooooorn

Vaknade exakt 12.00 idag, ifall någon är intresserad? Och vad ska man göra en dag som denna i det här vädret? Mulet.
Jag börjar bli sur på vädret nu, jag vill ha sommmarrr!! Men som mamma säger "det är fortfarande juni, det kommer i juli".
Får väll hoppas på det då!:) Igår var jag med magda,emmy,elin och ida. På kvällen hade vi möte om UFF och gothia. Lite halvtråkigt för mig att höra allt babbel om gothia när jag inte ens ska följa. Jag kom nämligen in försent i laget för att få följa, suuurt:(((( Men tur att nora också är hemma från det. Men det verkar bli sjukt skojj för laget i alla fall. Jaja, det blir inte bättre av att deppa för det, så det ska jag inte:) Jag får spela med f16 på lördag om jag vill, men jag är inte säker om jag vill + att jag ska vara i holmsund då. Så jag får se.
Nu ska jag kila.
Adjöss!!

Devote?



Jag funderar verkligen starkt på att byta till devote. För och nackdelar? Också gillar jag inte riktigt min bloggadress eller. Om jag byter hoppas jag att jag kommer på någon fyndigare adress. Och för att snacka serier (SUPRISE?!) så medelar jag att jag inte såg sista OC avsnittet igår, och därmed överlevde. Meeen snart ska jag se det. Jag tänker; det känns inte som rätt tillfälle. Men kommer det något rätt tillfälle att se sista avsnittet av den bästa serien i världen? Skulle inte tro det! Så snart äre dags att bita i det sura äpplet(hehe,snyggt ordspråk) och pallra mig till tv och se det. Snart..

Regn,regn,regn


Igårkväll fanns det rosa moln, om man bara kunde sväva på dom?:)

Är det verkligen sommar? Det har i alla fall inte märkts de senaste dagarna. Vart är solen vi vill ha, för att kunna göra allt som innebär sommar? Buhuuuu. Match spelades idag. I regnet. Vi förlorade mot guif igen. Bajs med majs!!!!!!!!!!! Nästa gång, då tar vi dom! Och det gick ju så där välldans bra för mig också. NOT!! Jaja, vi var värda mer mål.
Idag var jag med magda och nathalie, vi var på kupan och jag letade en sån där väska med smalt band, men dom verkar inte finnas någonstans en sån som jag vill ha:( Men jag ska fortsätta leta! Också började jag och nathalie må illa, så vi for till mig och såg "fäst vid dig". Den var bra: ) Också har jag börjat skriva mindre och mindre nu igen, men det ska bättras hoppas jag. Vågar jag ta steget och se sista OC avsnittet, eller kommer jag att dö? Det är frågan det.

Real summer

Holmsund har jag nu varit i. Vi tältade och det var precis som vanliga somrar brukar vara i holmsund, bäst! Vi somnade sent efter att ha hört på någon väldigt konstig berättelse på radion och så. Sen vaknade jag,cajsa och ida klockan 6 av den sjuka värmen. Så senare gick ida och julia ut och la sig, och jag hängde på. Tur att vi gick in precis när det började regna. Men jag känner bara att jag vill vara i holmsund meeeeeeeeeeeeeeer nu. Men fick lov att åka hem pga match. Ikväll har vi nämligen match mot vännes. Dem tar vi, hoppas jag!:) Nu taggar jag sthlm och sportscamp med hanna sjukt mycket! Nästa torsdag bär det aaaaaaaaaaaav!!!! WIHO
pusshej

Midsommarafton

Vädret igår var ju inte så bra tillo att börja med. Men senare på blev det finfint väder. HÄRLIGT!!!
Jag,mamma,basse,bella och amanda var hos moster med en massa släktningar och världens sötaste chihuahua. Hon hette milla och var mindre än vissa katter. Hon var i centrum mest hela kvällen också:) Vill ha en sån, men tuvär så kostar dem 17 000, så där gav jag upp hoppet. På slutet av kvällen såg vi turkiet-kroatien. Inte så rolig match till att börja med. Men när det var en minut kvar av förläningingen gjorde kroatien mål och när det var 1 sek kvar av förläningen gjorde turkiet mål. Sen vann turkiet på straffar. Haha, kyyligt som amanda sa. Ikväll blire holmsund med jullan,hanna,ida och cajsa. Funfun!!:):)





Min kusins söta son Noa!

Jag lånade min kusins zoomobjektiv!

En midsommarvals

Midsommar idag då. Det märktes verkligen på vädret när jag vaknade imorse. Faktiskt så vaknade jag av att den tittade fram. Hoppas ni förstår att jag skojjar. Kan det vara sämre väder på midsommar? Jao, iförsig åska osv men ändååååå! Idag och på skolavslutningen ska såklart vädret vara bajs.
Jaja, nu ska det bli en bra midsommar ändå, utan att ens se en midsommarstång. Eller kanske ser jag en påväg till moster eller så. Igår så for jag, basse och amanda till kupan. Halva priset på alla kläder, men jag köpte inget. Sen for vi till obs där det var 2,90 kr/hg på lösvikt. Så vi köpte lite. Sen kom jag på att jag måste ha kläder till idag så då gick vi in på h&m för att hitta en t-shirt eller ett "fodral"(?) till en kjol.. Men det fanns inte, så då for vi hem, pappa skjutsade oss till strömpilen, men där fanns det inte heller ett vitt sånt. Så då fick bella fara till gina tricot och köpa ett till mig. Och då är frågan; varför for vi inte till stan direkt? Hål i huvudet. Yes! Hehe.  På kvällen kom bella och vi såg fotboll och "eurotrip". Idag har jag och amanda sytt till våra kjolar. Jag hittade minsann en kjol i förrådet som jag har fixat lite med. Idag ska vi till moster med massa släktingar.
Men ha en bra midsommar!!:):)


SvFF

Till att börja med. Vad gjorde sverige igår? Tråkigaste matchen, verkligen. Och spelet var ju..bajsssss!
Hur som helst så såg jag matchen med nora,nathalie,frida,magda och ylva. Vi taggade med sverigetröjor osv! Vi hade roligt, trots det usla spelet. På dagen var jag med nora,magda,nathalie och emmy. En stor del av tiden gick åt till att diskutera hur kvällen skulle bli, haha.
Nu har vi haft sommarlov i mer än en vecka. Konstigt när sommarlovet inte är i holmsund faktiskt, men snart ska jag dit!
2 månader och en dag kvar tills den underbara skolan börjar. ELLER? Jaja, det är hur mycket som heslt juu. Och nu kom jag på att isåfall så hade vi inte lov i 10 veckor, bara 9! Och rektorn som drog en dikt om att vi hade lov i 100 dagar, jo tjena. Jaja, varför tänker jag ens på det här när det är hela 2 månader kvar?! Wierd.
Kanske blir nora och magda idag, well see. 
See yaa:):)



                           

Dryga rubriker



Ben&Jerry´s. Hur mums är inte det egentligen? Kanske godaste som finns. Nästan i alla fall!!
Och i alla fall så löste det sig med hemresan från stockholm. Vi fick skjuts av min pappa. Roligare att åka tåg egentligen, men ändå skönt att åka bil:) Nu taggar jag Stadium sportscamp. Helt galet taggad är jag!
Nu ska jag återgå till scrubstittandet. Seriefreaak, det är jag det.
Pussshej!

Bara trött




Natten till idag såg jag,basse och amanda one tree hill. Så sjukt läskigt och så sjuuuukkt bra det är! Jag blir deppad över att jag inte kan se mer snart. Säsong 5 lär ju inte komma ut på ett tag.  Idag har jag varit med nora. Och vi bara slappade ute i solen och framför oth. Och jaa, tråkiga vi är som sitter inne när det är bra väder ute. Men tröttheten tar över oss. Hehe. Ikväll ska jag på träning i denna trötthet. Kommer nog inte orka så mycket, menmen;) Också har jag börjat få lite småpanik om hur jag och hanna ska ta oss hem från stadium sportscamp i sommar. Min pappa kanske ska utomlands nämligen och vi kan inte åka tåg.  Så vi får väll se hure blir. Men problem är till för att lösas så!:):)


Girls with glasses


Vi gjorde oss iordning inför 80-talsfesten

       
                                        Vi har party och facear oss.  
  
                                            


     
                                            

Yeaaah. Haha, ofc  steker vi med självutlösaren

Idag var jag med nora,nathalie, frida,magda och yvla. Vi stekte hos mig,fikade,skrattade och spelade fotboll. En mycket bra sommardag!

 
     

Ikväll grillade jag med nora, elin,ida,cornelia,roda och hennes kompis. Grillade mashmellows är mmmmmmums!!
Vi badade också. Skojj, men ganska kallt i detta blåsväder! Men rolig var då kvällen:)


Just nu taggar jag på att se oth som jag inte har sett på evigheter känns det som. Jag har hört att psyk-derek ska komma tillbaka i detta avsnitt!! SCARYYY

Seeeee yaaa:):):)

Silver

Vi fick silver. WIHOOOOO. Men vi förlorade mot guif med 1-0. Känns vädligt surt eftersom att vi vann mot dom för några veckor sen bara.
Jaja, sånt är livet men silver är ju fett bra ändåååå!! Jag är jättetaggad på UFF nuu och då tar vi hem guldet hoppas jag!:)Efter prisutdelningen så snabbade jag mig hem och gjorde mig till värsta 80-tals bruden. Färgglatt var 80talet dessutom. Festen var verkligen rolig och nathalie och nora är så påhittiga. Och dessutom var alla supersnygga!! Efteråt for jag till pappsen.
Imorgon kommer bilder från kvällen.
Puss


Grande finale



WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! Vi är i final!!!!!!!!!! Vi vann mot IFK umeå på straffar. Sjukt bra jobbat tjejer!
Det här är lycka. Verkligen. Om 40 minuter ska jag bege mig till nydala där våran final spelas mor guif. Det är grejer det.
Efter matchen har har bråttom för då ska jag på nathalie och noras 80-tals fest. Shit, jag vet inte vad jag ska ha på mig. Men jag har lite att välja på. Det är bra.
Men nu ska jag googla lite på 80-tal. Hehe.
Håll tummarna för oss nu!!
Ciaaoooo

Semi

Nu är vi i semifinal efter att ha vunnit med 7-0 mot ope(?). Utklassningen. Våran målvakt tog i bollen en gång och det var när vi passade den till henne. Yeeahhhhhh!!!
Men det gick inte lika bra för sverige. I sista minuten blev det 2-1 till spanien. De skulle inte tagit ut zlatannnn!
Och nu känner jag att jag är väldigt less på datorn.Men man hinner inte vara så mycket med kompisar nu när det är cup och jag har ingen ork att fara upp och ner för den där himlans backen, igen.  Men efter cupen, då ska jag göra massor av saker. Tex fara till holmsund!!!
Men snart kommer min käre syrra hit, då ska jag göra något med henne.
Au revoiiiir

Nathalies dag

Nu ni, nu är nathalie fjortis. För 10 minuter sen blev hon en av oss. Wihoo, hihi. GRATTIS NATHALIE!!!!!:):):):):):)))))))
Ikväll har jag varit med nathalie,nora och magda. Vi har varit på arenan och så:)
Jag funderar på att göra en ny blogg på devote. Det verkar mycket bättre där. Får se hur det blir. Kanske.
Ska jag våga mig på att se sista oc avsnittet ikväll? Det är frågan. Hmmmm.
Nu taggas det inför imorgon.
Och juste, jag har inte haft nå vidare otur idag. Sikken myt!
Pussss:)

Gruppvinnare!!!!!

Japp, faktiskt. Vi vann gruppen! wihooooo!!
Vi vann mot Mosjoen,eller Mosjön som det heter på svenska, med 2-1. Dock spelade jag inte, men imorgon i kvartsfinalen så smäller det. Taggad!:) Oj vad mycket utropstecken det blev nu(!!!!)
Ikväll ska jag vara med nathalie, och kanske nora. Nathalie fyller ju år så vi får se vad vi ska göra.
Och min lovley jullan ska ligga kvar på sjukhuset tills på tisdag, abouuuuuuuuu. Också missar hon att fara till münchen. Stackarnnn!!!
Ciao : )

Kryning

Fredag den 13onde. Otursdagen. Men det händer inte bara dåliga saker denna dag. Nathalie fyller år. GRATTIS!!!
Och vi vann mot betsele! Och förhoppningsvis vinner vi mot Mosjoen(?) senare idag. Och jag kanske får spela, som reserv=) Igårkväll for jag,hanna,cajsa och ida till sjukhuset och hälsade på julia som har brytit lårbenet. Hon ska gipsa hela benet. Stackarn!! Också blire rullstol/kryckor typ halva sommaren. Jag lider med dig jullan. Puss på dig julia!!!





Förfrusna tår


Vinst!!!







(vissa bilder blev inte så bra i regnet)

Cup idag. Vi vann mot röbäck med 2-1. Yaay! Fast jag spelade ju inte som sagt:(
Vädret var inte mysigt, det spöregnade och ska ens tår förfrysa i mitten av juni? Skulle inte tro det! Sen kollade
jag och ylva på sandviks match och då blev det lite sol, yeaah! Och min kära jullan har brytit lårbenet. Så sjukt. Jag lider med dig!! Det kommer att bli bra, det vet jag:):)
Taggar till matchen imorgon mot betsele och sen ska jag stå över andra matchen imorgon också. Sen hoppas jag att jag har stått över mitt!! Nog fast jag och nora började senare än alla andra, så vi kanske får stå över mer, men sånt är livet!


Whataaaa hell



Ikväll var jag med nathalie, nora och magda. Vi hade skojj till en början, tills jag blev surpuppa(AAAAAAAAA)
sorry!! Hehe, men sen blev det lungt igen. Krämbullar hjälper, hehe.
På tanke om ingenting, vet ni hur mycket jag ångrar mig att jag inte valde fotbollsklass??? Dum i huvet att jag tackade nej! Eller ändå inte, för jag älskar mina bästa kompisar i min klass, så detta var nog det bästa? Det hoppas jag!
Hade aldrig kunnat lämna dem faktiskt. Jaja, jag är ändå glad att jag ska gå kvar med mina underbara kompisar:):)))))
Men kan ingen blogga mycket nu? Jag vill läsa mer bloggar!!!
Och jag är taggad på ungdomscupen imorgon, även fast jag inte ska spela. Hoppas vädret blir bra bara. iiiiiiiiihh, taggad!
Fast enligt hitta.se/vader så blir det inte bra väder. Och det blir inte bra väder på ett tag enligt dom heller. Hoppas de har fel! Orkar inte att de första dagarna på sommarlovet inte ska vara sommardagar,buhuuu
Kan inte jag få vara en vädergud?

The birth and death of the day

Efter träningen for jag,nora,magda och josefin och hämtade träningsoverallerna hos sofie. Overallerna är niceeeeeeeee!
Nu är nora här och snart kommer nathalie och magda. Imorgon börjar ungdomscupen och jag ska inte spela första matchen, buhuuu. 16 stycken spelar varje match och vi är nästan 30 stycken.
Nu ska vi göra något annat.
Seeeeeee yaa!!!:)


Ledigt


Fick en blomma av min syrra:)





Igår på dagen for jag till stan och träffade cajsa,ida och julia. Vi gick och kollade på hannas avslutning, sen fikade vi på NK.
Blött vare, och jag som gick från mammas jobb på haga. Så skorna var jätteblöta!! På kvällen kom pappa,bella och emil hit på middag, vi grillade och åt jordgubbar. Mums, lite sommarkänsla där i alla fall:) Och min käre pappa har snaggat skallen. Nu är han direkt tagen ur prison break, hehe! Njaaa. Senare for jag till nora där vi var med nathalie och magda också. Vi for till cooooop och köpte godis och sen såg vi svergie-grekland. Yeaaaaah. sverige vann, men det var inte en särskild fartfull match. Men oj vad vi skrek i alla fall! Sen såg vi halva gossip girl eftersom att hela inte blev inspelad, busade och sov. Jag vaknade tidigt av att nora och magda såg sommarlovsmorgon och jag halvsov medans.
Vid 1 for jag hem och nu är det alltså sommarlovets första dag! Wihooo, önskar bara att vädret varit lite bättre! Och juste, jag berättade aldrig om hur det gick med fotbollsklass. Jag tackade nej pga alla negativa saker som jag kom på, men nu ångrar jag mig huuuuuuuuuuuuuuuuur mycket som helst!!!!! Åhhhhhhhhhhhh
Och jag har kommit på att träet i min header ser ut att vara lite wannabe lisaplace, och det var inte meningen!:o Så jag får se om jag gör om den när jag kommer till pappa nästa gång, tror det.
Jaja, ikväll är det träning och imorgon ungdomscupen. Taggat!


SOMMARLOV






Äntligen är det här! Sommarlovet!!!!!!!!!!
Vädret var jättejättefint, solen sken och det var +30 minst alltså. Eller?
Det regnade och är +7 ute. Mums! Njaaaaaa
Jaja, det var en kort avslutningen och sen fick vi fara. Och alla var jättesnabba på att fara förutom jag, nathalie,nora
och annie. Så det blev inte så mycket kort som jag hade tänkt mig. Det blev jättelite kort faktiskt. Senare ska vi fara ner till stan och se hannas avslutning. Och jag borde nog byta till jeans, buhuuuuuuuuuuuuuuu
Oj vad vädret gör en deppad. Det ger mig verkligen ingen sommarkänsla och är det verkligen sommarlov?
Jaja, positiv nu! Men jag hoppas fortfarande på mirakel!!

GLAD SOMMAR!!!:):):):)

Dagen

Idag är det skolavslutning. Det är +5 grader ute. Det är mulet. Det har regnat inatt. Måste ha jacka på avslutningen.
=Ingen sommarlovskänsla?
Jaja, det snöar i alla fall inte som i kiruna. Sicken tur vi har. Nu äre bara att tagga upp. Snart är det ju lov i 10 veckor!
Wihooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Måste göra mig i ordning nu, hörs när det är sommarlov!
Yaaaaaaaaaaaaay, hoppas det händer ett mirakel med vädret!


Förra årets avslutning!

One day left

Vad har hänt idag? Vi har bara ätit känns det som.
Först fick vi fika av ulla, sen städade vi skåpet och klassrummet. Sen åt vi varmkorv och glass till lunch.
Efter lunchen såg vi "jumper", den var jättebra! Sen fick vi chips,popcorn,glass och läsk.
Så var den sista dagen i 7an. Sen var jag med frida, och vi for och köpte presenter till nathalie och nora som ska ha
födelsedagsfest på söndag, yippie! Ikväll hade jag match, gick bajs för mig. Och vi förlorade, buhuuuuuuuuuuuu.
Imorgon är dagen vi alla väntat på. Skolavslutningen. Fast vädret gör en otaggad, det är bajs. Jaja, sen imorgon ska jag
vara med hanna,cajsa,ida och julia. Ska bli nice!:)
Men nu måste jag duscha,
håll tummarna för att vädret blir bättre!!

Rubriker hit och rubriker dit



Detta är den sista söndagkvällen på ett tag. Eller nej, men en tråkig sådan med skola dagen efter. Nästa söndag kommer jag inte ens känna att det är söndag. MMMMMMMMMMM, lyckannnn!!!
Mina kinder är fortfarande helt röda och nu börjar det flagna också, typiskt. Också gruvar jag över att det blir dåligt väder
på skolavslutningen, för då måste jag ha svarta leggings och svart kofta, och svarta skor ska jag ha hur som helst, så då blir jag mörk på skolavslutningen. Inte så värst somrigt förutom min blommiga tunnika som jag ska ha. Så nu är det bara att hoppas på det bästa:)

Cause you make me happy

En ny design. Den blev inte sådär jättesnygg, men den får duga.
Jag vill ju kunna göra en sån där bloggdesign som folk lottar ut, men jag får nöja migmed en annan header så länge!
Jag får hoppas på att jag lär mig göra bloggdesigner snart helt enkelt:)
Nu borde jag verkligen gå ut, också måste jag packa för vi ska ju till mamma idag. Jag och min brorsa alltså. Och en skoldag till, med klassens dag och städa. sen är det skolavslutning! LYCKLIG
Imorgon måste jag dessutom ha bestämt mig ifall jag vill gå i fotbollsklass, och just nu lutar det faktiskt åt
att jag ska gå kvar. För att det blir jobbigt att lämna kompisarna i min klass, drygt att byta lärare, och det kanske gör
att jag får sämre betyg för att mina nuvarande lärare känner mig lite bättre, nästan inga sovmorgonar,sluta sent också
är jag rädd att det blir för mycket fotboll. Men samtidigt, hur skojj skulle det inte vara att gå i värsta sköna klassen och spela fotboll på skoltid?
Det är alltså inget lätt beslut. Hur som helst, ska jag gå ut nu.
SEE YAA!!


Tivoli



Karuseller. Hur skojj är inte det? Förutom kanske när man mår illa.
Det började i alla fall med att jag och magda cyklade till stan och träffade emmy,ida,elin och roda.
Vi åkte massa snurriga saker och det är huuuuur roligt som helst! När vi satt på den tredje surriga
så satt det några fulla killar mitt i mot, och vi började skratta, fast emmy dog av skratt. Verkligen. Sen
började den snurra snabbare och snabbare och vi började undra om den skulle snurrra i en halvtimme.
Jamen nästan. 10 minuter är faktiskt långt för en sån karusell. Hur som helst så började jag må skit illa
och jag trodde jag skulle spy, men det gjorde jag inte som tur var. Sen funderade jag och magda på att ta bussen
hem, men vi bet i det sura äpplet och cyklade hem. Hahaha, bet i det sura äpplet föresten?! Jaja, på vägen hem såg
vi en katt som jagade en mus, så vi skrämde bort katten, hehe, yeeaaaaaaah.
Nu är min design jättevacker så jag ska ta och fixa den och försöka lägga in headern igen.

/NNNNNNnnnnnnn


Du är jag

Igårkväll var jag med magda och emmy,skojj!!
Idag hade jag match mot guif, vi vann med 2-1. WIE!
Ikväll kanske jag ska på tivoli med magda och emmy. Kanske.
Jag har inte så mycket mer att skriva.
Eller jo, min pappa är bäst!!
Men nu ska jag pallra mig mot duschen,
HARE!


Nationaldagen



Sveriges dag.
För två år sedan sjöng min klass på MTM, more than melody. Underbart!
Igår for jag till holmsund, jag kollade på deras träning, spelade brännboll
sen sov jag,hanna,julia och ida hos cajsa. Mycket skojj!
Idag slappade vi bara och såg film, sen fo jag hem, bella kom hit, åt grillat
och nu ben&jerrys! MUMS ELLER VAD?
Nu ska jag till magda.
See yaa!


Sanden mellan tårna



Varmt, varmt,varmt, för varmt när man ska gå lite mindre än en mil runt nydalasjön.
Ja, vi dog,nästan. Det var huur varmt som helst och mellan de såkallade stationerna
så var det huuur långt som helst. Det här skulle vara något roligt, men jag tror de misslyckades.
Jaja, hur som helst var det ändå skönt att vara ute, och när vi var klara vid 12 och hade gått i lite mindre än
3 timmar så badade vi. Eller jag skulle inte bada egentligen. Men hampus den jäveln knuffade i mig. Med kläder.
Tur att jag hade shorts och linne!
Nu har jag tränat lite och grejat med photoshop. Jag har gjort en header. Det är sant. Jag gjorde den verkligen.
Stooooolt. Men ska det funka när jag har gjort den nudå? Nej, då ska det bajsa sig så nu får ida eller någon annan
hjälpa mig ikväll att lägga in den hoppas jag. Också så syns inte bakgrunden nu heller, fast allt är som det ska. Drygt!
Jaja, nu ska jag gå ut i solen lite.
Haree!!

Årets första

Då var det gjort!
Årets första dopp. Ganska kallt, men jag doppade mig först ändå. Stolt badkruka!! Hehe
Idag på skolan så var det brännbollsturnering, skojj! vi kom inte vidare men fick lov att se ända till finalen,
men i vädret som var så gjorde det inget. Trodde jag, föränn jag kom in. Ojoj, heeeeeeeelt solbränd i
annsiktet. Inte skojj!!!!! Hoppas det är borta snart!!!!Och nu har jag fått en linje från linnet också. Vackeeeert! Hmmm
Efter skolan var jag med nora,magda och ylva. Vi såg gossip girl och gjorde annat skojjsigt. Vi åt nudlar
till middag, som vi inte tuggade så bra tydligen, så vi fick ont i magen sen:(
Efter träningen for jag,ylva,magda,nora,roda,frida och josefin och badade, som står där uppe.
Imorgon är det lagetsdag och vi ska göra massa grejer runt nydalasjön. Sen bär det av till holmsund. YAY!!!!!! Nu ska jag kila
see yaa:))))


Barfota på en grusväg

Sista skoldagen med vanliga lektioner idag.
Skönt. Allt är överstökat. Fast dagen var ändå skön också,
vi jobbade ingenting, utan körde lekar och så. Yaay.
På no´n gick vi ut och letade efter några växter. Jag fattar inte hur
folk kan namn och så på alla växter!
På gympan körde vi vattenbrännboll, väldigt nice trots att man blev
ganska så blöt. Men vad gör det en sån här sommardag?
Ikväll har jag match mot bydeå och undra om vi kommer vara tillräckligt
med spelare? Alla fotbollsklassare är ju borta och så.
Och juste, jag har på mig tills på måndag att välja om jag ska gå i fotbollsklass.
Skönt med längre tid!!
Nu ni, nu ska jag greja lite med photoshop hade jag tänkt. Får
väl se hur det går. Hoppas det kommer funka i alla fall!


What a decision


Frida och födelsebarnet själv.

Japp, då är jag hemma från matheas födelsedagsfest!
Det var mycket skojj, vi såg film och var ute och gjorde lite grejer.
Ojojoj, jag dör av beslutsångest. Vad jag än gör kommer jag att ångra mig.
Det är grejen.
Fast jag kan ifösig prova fotbollsklass i en termin, och om jag tycker det blir förmycket och så
byter jag tillbaks. Eller? Jag vet inte! Jag vet igenting just nu, tror jag!
Jag vet i alla fall att nu har jag skrivit klart.
Så hejdå på er!

Beslutet

Beslutsångest. Trodde verkligen att jag hade haft det förut, på ritkigt.
Men icket!
Det är nämligen så att jag har fått erbjudande om att börja fotbollsklass(!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Wooow, jag har alltid velat gå där. Men nu när jag har chansen så vet jag inte!
Detta är så sjuuukt svårt, för jag älskar mina kompisar i min nuvarande klass. Men hur skojj
vore inte fotbollsklass samtidigt?! Jag dör just nu. Hjälp mig!!!!!
Också har jag såklart 3 dagar på mig att välja.
Min brorsa säger för övrigt att jag är dum i huvet om jag inte tackar ja.
Jaja, jag ska ta en riktig funderare så hör jag av mig senare.
Hur som helst så for jag och frida till barnens hus efter skolan. Haha, japp. Det låter
väll skojj? Men vi skulle köpa present till mathea, och vi hittade jätteroliga saker, faktiskt.
Även fast man inte tror det.
Hehe, men nu ska jag äta och sen ska jag på matheas födelsedagsfest:)



Ashes of dreams you let die




Juni. Det hade jag nästan glömt.
Sommarmånaden. Det märks faktiskt nu. Även fast inte solen sken idag
så var det som en bastu ute:) HÄRLIGT!!!!
Idag for jag och mamma och kollade på en lägenhet på nydalahöjd. Mamma ska nämligen flytta nu
när hon och pappa är skilda och så. Känns faktiskt inte så dåligt att flytta igen, även fast man tror det!
Det var en jättemysig gård, vid lägenheterna alltså, men det var inte lika mysigt där inne. Inte för att det var så stort fel på den men.
Sen for vi till pappa och det grillades, och bella kom hit:)
Imorgon är det skola och sovmorgon!
Och vi har vanliga lektioner imorgon och på tisdag. De kortaste dagarna, yippie!
Men nu vet jag någon som ska sova.
Gonatt!



Den där sommarkänslan

Sjukaste.
Termometern står på +26, i skuggan.
Bara sjukt. Den kanske inte stämmer? Eller?
Jomen lite fel knäpp måste den ju vara.
Hur som helst så har det här kanske varit den snabbaste veckan någonsin?
Nästan i alla fall. Veckorna bara går och går, och om lite mer än en vecka är
det sommarlov. Unbelivable.
Nu ska jag ut i solen,
hare!

RSS 2.0