Marieberg, here we comeeee

Hemma efter första matchen på cupen. Den blev lika, mot något skellefteå lag tror jag att det var. Det var huuuuur varmt som helst, runt 30 grader.
Igår kom nina och hennes mamma hit, så det blev som en "tjejmiddag" som mamma kallade det eftersom att inte basse var hemma. Vi kollade på ninas nya lägenhet på ersboda också, fin den kommer att bli! Ikväll ska vi jobba på invigningen av uff, vi får väll se hur det går. Kaos att dela ut skyltarna i bokstavsordning till alla lag?(A) Haha.
Och juste jag höll på att glömma, nu är det klart att vi ska flytta till marieberg! Ett sånt där radhus, fast vi kommer bo på övervåningen. Tror att det blir nice!!:):):)
Nu ska jag ut i solen, eller det verkar som att den har gått i moln märkte jag nu!
C U


Hanna loves hulikor




Igårkväll var jag med hanna och johanna och vi gangstrade lite i holmsund med några killar i johannas klass. (skojjade med gangstrade) Idag for vi till fläse och det var huuur chill som helst. Första dagen på stranden för min del. Love it!
Sen for jag hem, tränade, som för övrigt gick fett dåligt. Sen så kom hanna hit för några timmar sen och hon ska sova här. Vi funderar på att sova på ballkongen, maybe!
C U
puss

Brunis

Johanna är och duschar så då kollade jag igenom bilderna på hennes dator och hittade jätte många gamla. Ni ska få se sen!
Vi var och kollade på en lägenhet på stan idag som sagt, men jag vet inte vad jag tycker om den. Ganska sunkig. Jaaoo.
Snart kommer hanna också, så vi får se vad vi hittar på. Inatt så ska vi i alla fall sova i johannas friggebod. Niceeeeeeee!
Nu bjuder jag på lite bilder då.


En MYCKET vacker skapelse gjord av mig och johanna, kanske år 2005?


Haha, samma år i djupvik.


2006, på hannisens födelsedag. Det minns man nog!


2006 tror jag. Yeahhh, och hur bra var inte den webbkameran??


Mer gamla bilder kommer sen=)


Keep it tight

Snart, eller om en timme ska vi fara och kolla på en lägenhet på stan, sen far jag till holmsund och är med johanna och kanske hanna. Och imorgon blire träning. Var ett tag sen jag spelade nu, taggaaaaaad!! Och dessutom, hur ska jag klara mig utan photoshop en vecka?:(:(:( Justeeeee, inte en vecka. Får låna johannas ikväll när jag ska hjälpa henne med hennes header. Haha,
seeee yaaaa

C´est bon



Hemma från kakätande. Bellas kille emil fyllde år och det bjöds på fika, och nu när vi kom hem fick vi lite fika också, så nu är jag mätt. Men gott vare i alla fall. Sen så kom jag på att jag ska ju träna på tisdag, och sen äre uff, och jag är fortfarande lite förkyld så jag fick trycka i mig en "huskur". Det smakar inte mumma, verkligen inte. Det smakar bajs, och det vet du ida!
Men nu ska jag inte vara halv-förkyld längre:):) När jag kom hit till mamma(bytte ikväll, från pappa alltså), så såg jag att mamma hade satt upp pappret om när skolan började på väggen. Mmmmmm, jätte frestande. NJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Jaja, och då var jag lite kreativ och tog en fransk rubrik dagen till ära. Och juste, hos bella fick jag massa hår&annsikts produkter, och några kläder. Det är bara finfint när man är lillasyster i sånna lägen. Också har statestiken höjts igen! Yeaahh. Jaja, nu ska jag verkligen sluta babbla.
Pusssssssssssssssss

Lovely summernight



















Vissa är photoshoppade.
Från 21 juli
Fina va? Jag älskar dom!

Fridoliniiiii





Snyggissssssssss



Nu har jag även hjälpt frida med hennes blogg. Eller ja, header. Den blev nice! Check it out!
Idag har vi myst i solen med fika och supergod glass i miniförpackning och bara snackat. Sen har vi fotat till fridas header och gjort den ofc.
Snart kommer bilderna som jag snackade om i föra inlägget. Och juste, har fått en ny skrivare så nu ska jag täcka mina väggar med mina egna foton. Yeaahhhh
See yaa soon:):)


fridaday

Idag ska jag vara med frida. Och det var huuur länge som helst! Ska bli skitskojj:)
Och idag är det fint väder, som börjar bli en vana nu för tiden, en bra vana!!
 Love it
Ikväll ska vi till bella för hennes kille fyller år. Men nu ska jag göra mig i ordning lite mer.
See yaaaa
och juste, det kommer finfina bilder sen jag och nathalie var ute och fotade någon kväll innan vi for till övik:)


Grillning



  

Kom nyss in. Det är faktiskt hur ljust som helst ute, som ni ser på första bilden, för det var typ nyss. eller för kanske en kvart sen. Fast nu när jag kollar ut är det mycket mörkare så det ändras snabbt tydligen. Jaja, ikväll for jag,magda och agnes ner till nydala för att grilla och så. Men det var ganska mycket folk där så vi for hem och grillade på våran minigrill istället, det funkade perfekt förutom att agnes hamburgare blev lite bränd, oppps!
Sen så har jag hjälpt magda med hennes blogg lite också har vi  bara varit ute.
Magdas header blev ganska enkel, så om du vill ha en ny magda, säg till! Men jag tycker att den blev bra ändå.
Kolla in magda och agnes blogg vettja!:)
Pussssen


En rubrik

Så, nu var alla bilder upplagda!
Jag bara älskar de bilderna som är photoshoppade lite!!! Och jag ska inte skriva mitt namn längst ner på bilderna har jag bestämt mig för, det behövs inte tycker jag. Men ingen behöver ju ta bilder som jag har fotat om den inte har frågat eller om jag har sagt att den får ta, så då vet ni det:) Hehe
Ikväll blire magda i alla fall:) Men nu ska jag kila,
see yaaaa!!


Bilder från övik

  
  
  
   
   
  
  
   


Här kommer bilder som är lite photoshoppade :
   
  
  

Älskar de här bilderna!

Blue,blue sky

Snart så, eller senare idag kommer bilderna från övik. Men min pappa säger att jag borde börja skriva mitt namn längst ner på bilderna, så jag funderar på om jag ska skriva det med minitext. Kanske. Det skadar ju inte, eller hur?:) Jag får se hur det blir. Igår var jag med magda, vi babblade på om uff, for på obs och handlade fruuit och försökte göra en header till magda. Gick dock inte så bra. Det som ska vara lättast på photoshop klarar inte jag. Haha, också är rebecca utomlands så hon kan inte hjälpa mig:(
Idag får jag se vad som händer, men kompisar maybe. Sen ikväll blire magda och nathalie:)
Men innan dagen är slut kommer bilder, med en minitext där nere eller inte. Well seee
pusssen:)

Mysigt

Nu är jag hemma från noras stuga.
Tripet har bestått av bad,båtturer, skratt,sena nätter och mycket mer. Det var verkligen toppen där borta!!
Ni anar inte hur skönt det är att sitta på en vanlig toa igen. Dass är ingenting för mig i längden.
Och nu har jag bestämt mig för att jag ska försöka få pappa att köpa en båt eller köpa en själv när jag blir större.
Det är verkligen livet att sitta längst fram i båten i hur hög fart som helst med massor av gupp, trots att jag råkade trilla ner på golvet i första stora guppet! Hehe
Och öviks skärgård är huuur fin som helst också, varför finns det ingen skärgård här???
Bilder kommer senare, och det är massor!
Ikväll blir det magda i det fina vädret.
Pusss!!

Övik

Färdigpackat!
Nu åker jag, nathalie och mathea till noras stuga!
Kommer hem på fredag,
hare bäst, för det kommer vi att ha det!:)
Pusshej

Regn, spö regn



Jag fick lov att bryta trenden. Jag lyckas alltid få engelska rubriker har jag märkt, inte alltid, men oftast.
Idag har det varit en slappdag för min del, och tråkdag. Men en sån kanske också behövs. För då fattar man hur kul man verkligen har när man inte tråkar. Haha. Hur som helst så var det tänkt att jag skulle vara barnvakt med nathalie och agnes ikväll till nathalies lillasyster, men nathalie fick inte ha några kompisar, och drygt att cykla i spöregnet dessutom. Och matheas mobil är avstängd så jag vet inte hur det här ska gå med bussen och allt imorgon. Ska försöka leta upp hemnumret! Och vad ska jag göra ikväll? Hmmm, ingen aning. Måste packa, sen orkar jag inte fara någonstans i detta regn så jag får ha en heeeel slappdag.
Men imorgon bär det av i alla fall, till övik. Noras stuga. Ska bli sjukt kul! Missar träningarna i veckan, inte bra inför uff:(
Hmm, nu måste jag sluta babbla.
Auuuu revoir

It´s rainin' man



Det regnar ute. Skit också. Men nu känns det i alla fall som en maraton dag. Heroes säsong 2 skulle inte sitta fel, problemet är att jag inte har den. Hehe. Och imorgon bär det av till noras stuga i övik. Ska bli jättekul! Så imorgon vid 12 tar jag,nathalie och mathea bussen dit. Hoppas i alla fall på bättre väder när vi är där borta.
Igår så bestämde jag och nathalie oss för att vi skulle fara och bada. Vi for till en brygga vid nydalasjön och fotade jättefina bilder där. Älskar dom! Lägger upp alla bilder senare. Sen när vi skulle bada så fick nathalie inte upp dragkedjan på sin kjol!:O Så då blev det inget bada för våran del och sen for vi hem och kollade på batman returns. Den var faktiskt jättebraaaa:))))))))
Men see yaaa!:)

Sunday, and the sun shine


Nathalies nya som vi gjorde idag!



Nu är jag med nathalie och vi har nyss gjort om hennes bloggdesign. Fett skojj det är alltsåååååå!! Och den blev asbraaaa också! Kolla in henned blogg såklart: www.nathalibackstrom.blogg.se :)
Vi har också bara chillat ute och fotat och så:)
Nu vill jag faktiskt också göra en ny bloggdesign, får se om det blir senare!
Ska gå,
pussshej

There is only one left of them

Igår for jag till nathalie, vi for på obs, köpte mumma, for till frida, såg film med henne och ellen.
När jag kom hem såg jag 2 avsnitt av oth, så nu har jag bara ett kvar på säsong 4, sen måste jag vänta tills säsong 5 kommer ut på box, buhuuuuuu!!!! Nyss tänkte jag gå ut och äta frukost på ballkongen, men det gick inte för rakt utanför våran ballkong(som är på botten) så står det två tanter och babblar på och då vill ju jag inte direkt sätta mig 1m från dom och så, hehe(A)
Och den sista men största saken: mitt lag vann b-finalen på gothia!!!!!!!!!!!! Det är ju faktiskt fett bra för att vara gothia. Synd att inte jag var med bara, men grattis till alla i laget!!!!!:):):):):):):):)


 




Marknad



   

Idag har jag varit i nördmaling med cajsa och mamma såklart. Jag och cajsa gick på marknad, men tröttnade snabbt så vi tog massor av kort och spelade kort. Hehe, finurligt.  Sen for vi hem tidigt och nu har cajsa precis farit hem. Ikväll blire att vara med nathalie så vi får se vad vi hittar på.
Nu ska jag fara till henne i alla fall, puss

What´s the thing we all waiting for?

Ikväll har vi inte hunnit göra så mycket eftersom att vi åt så sent, men v gick till ica och cajsa trodde att hon tog super genvägen nr 1, fast hon egentligen kunde gå rakt fram till ica när hon skulle ta sin "genväg". Påvägen hem från ica tävlade vi i en lekpark, mycket skojjsiga filmer. Sen har vi chillat och sett en film. Imorgon ska vi som sagt till mormor tidigt, så vi måste sova tidigt också. Men nu äre time to go. Pusssii


Rubriker borde inte få finnas




Min snyggis kompis Cajsa

Igår for jag till cajsa. Vi gjorde lite olika roliga saker. Idag for vi till mig och jag har bland annat hjälpt cajsa med hennes
bloggdesign. Den blev skitsnygg!!!! Och jag känner mig faktiskt avensjuk. Men mer än lyckad blev den i alla fall:):):)  Och kolla hennes blogg på www.ccajsaj.blogg.se
Imorgon ska vi med mammsen till mormor och nordmaling och gå på marknad, nice. Men nu ska vi se tv.
Pussss

Sweet lolipops


De här fick jag av mamma när hon var i stockholm, köpta i gamla stan. Att de ser fett goda ut?! Fattar inte att jag inte ätit upp dom än! Men det kanske dags att äta upp dom nu?

Igårkväll hade jag lagomt tråkigt så jag laddade hem good luck chuck och såg utan text. Det var faktiskt inte så drygt som jag hade trott. Ikväll efter middagen ska jag till cajsa. Sen imorgon så far vi hit. Och nu känner jag mig frisk, förutom lite snorig,så då behövs det inte vilas något mer. Yippiiiieeeee!!!

The oc säsong 5????

Besviken. Åhhhhhhh! Googlade för ett tag sen på "the oc season 5" och det kom upp länkar! whataaaaaa tänkte jag och såg på några klipp på youtube. Sen stog det att det var fejk. Inte skojj när jag trodde på det först, åhhhh. Varför inte en säsong till???? Buhuuuuuuu. Fast man såg ju ändå att vissa klipp var gamla och vissa nya, men vissa kände jag inte ens igen, weird. Men hur som helst hade det verkligen varit drömmen att det kom en säsong till. Jaja, kolla hur som helst på det här klippet:



THE OC(L)(L)(L)

It gets worst at night


Min nya klänning. Jag satt dit ett gummiband under, så då kan man ha den på två sätt.


Igår var jag på stan med ida som sagt. Jag köpte den där klänningen. Sen på kvällen så for vi runt lite, gjord en inte så lyckad paj  och såg film. Det var meningen att det skulle bli en smuldegspaj, men den blev bara mjölig. Skillat!
Idag for vi på kupan, ida fyndade, jag köpte inget och så. Juste, ida hade lite ont i halsen när hon kom till mig och efter en liten stund började jag också få det, och blev snorig. Vips så var jag mer sjuk än ida, sen på natten fick jag lite feber för jag frös och svettades varannat om. Snacka om att ha ett bra imunförsvar? Njaaa, men konstigt faktisk för jag brukar ha ett fett bra sånt. Men sen igår och imorse drack vi något c-vitamin liknande som smakade huuuuuur illa som helst, verkligenn. UÄÄÄÄÄK. Nu ikväll ska jag bara ta det lungt och hoppas på att jag blir helt frisk till imorgon för som tur är har jag ingen feber nu, känns det som i alla fall.
pusss


Hatar rubriker

Idag blir det stan med ida, ska så ska hon sova här. Vi får väll se vad vi hittar på ikväll.
Jag har kommit på hur roligt mousse är. Också är den bra när den ger exkta lockigt.  Det gillas.
Jag har inte så mycket mer att skriva nu, förrutom att det är synd att jag inte  har 4 ben så att jag kan ta en till cykel ner på stan så att ida kan cykla hem på den sen. Hehe, det där var konstigt, jagvet. Men bussarna strejkar ju också, dryyyygt!
Jaja,
See yaaa:):):)


I gräset






Slappt. Bara slappt. Ligger här i gräset med pappas lilla nya bärbara dator. Verkligen liten tycker jag i alla fall. Glass äter jag också, mums. Och oj vad jag bloggar idag, bloggade ju nyss. Men att blogga för mycket kan ju inte skada, dessutom kan jag ju ta igen det jag inte bloggade under veckan. Hur som helst är det strålande sol och klarblå himmel, men i holmsund är det mulet sa ida. Konstigt. Så långt ifrån är det ju inte. Jaja, nu ska jag nog sola lite. Pusshej!

Umeeeeeeeeåå


När vi for hem från norrköpning var himlen hur fin som helst!!

    

Lika bra att blogga om gårdagen på en gång då. Igår var jag med min mamma på nydala ett tag, sen gick vi till minilandet där min brorsa jobbar och jag körde sånna där bilar, gratis. Det gick inte så snabbt, men kul vare, haha!:D
På kvällen kom min syrra och senare for jag på bio med ida och julia och såg sex and the city. Den var bra, men jag trodde faktiskt att den skulle vara bättre. Hur som helst är det jätte skönt att vara hemma igen fastän jag saknar sportscamp hur mycket som helst. Lite synd bara att alla här på mariehem/mariedal är borta på gothia och nora och nathalie i noras stuga. Men skönt att slappa också faktiskt. Men imorgon ska jag vara med holmsundarna på stan och här, ska bli skit kul!:)
Men nu ska jag kila, cc ya=)


  

Stadium sportscamp



Detta kommer bli ett drygt inlägg, ett långt och inte så intressant för alla kanske. Men hur som helst, förra torsdagen, alltså inte i torsdags utan den innan for jag till sthlm med hannas familj. På fredagen for vi till barkaby, värsta märkes outletet, och där köpte jag bb trosor,sporttop och böcker. Fett värt det är där alltsååå. Sen på kvällen klippte hanna mig, och det blev bra faktiskt! Eller det syns inte så stor skillnad, hon toppade bara och klippte upp lite. Sen spelade vi fotboll och så som vi gjorde varje kväll i sthlm för att tagga ssc. På lördagen for vi in till the city i sthlm. Shoppade inte mycket alls. Men ni skulle sett alla olika cheap monday  som fanns  på weekday. Leopardmönstrade,stenmönstrade,trämönstrade, glittriga osv. Varför tillverkar dom ens sånna började jag fundera över. På söndagen kom vi till sportscamp var där till nu i lördags. Sportscamp var bäst förutom att hanna skadade sig. Hon sträckte ledbandet i knät och fick fara till sjukhuset. Hon fick gå på kryckor och var med på 2 träningar så det var skit synd om henne. Men hon hade kul ändå ofc, och hon blev veckans sunshine!:)
På sportscamp tränade vi, spelade matcher,hade expedition sportscamp, disco, och bara hade askul!! Saknar grupp 15 redan! Speciellt emma, jaqueline,elin,sara och rebecca, pusssss på er!
Och jag har inte tagit så mycket bilder som jag sa att jag skulle, men lite blev det i alla fall!:)




I sthlm

Min shopping i sthlm:
     (+ björn borg sakerna)

Stadium sportscamp:

   
   
  

Sista natten sprang alla killar ut i kallsonger och skrek: FRAM MED TJEJERNA!


Pusshej:):):):)

Trötteeerrrr

Hemma nu! Eller kom hem för någon timme sen kanske, men jag är fett trött efter att ha klivit upp klockan 7 imorse, så jag skriver om allt imorgon! Ska bara säga att stadium sportscamp var bäst!!
Gonatt, och föresten, hej norrländska:):):):)

Here we go again


Förra året:):):):)


En timme kvar tills jag och hanna åker. Jag är huuuuuur taggad som heeeelst!!
Kan blogga där bort ifrån ibland, men vet inte om jag vill/orkar. Så får se.
Imorgon och på lördag blir det stockholm, sen på söndag bär det av till sportscamp i norrköping!!
Men det lär bli jätte mycket bilder sen! Kommer hem nästa lördag/söndag.
Hare bäst, det ska i alla fall vi ha det!:D
STHLM OCH SPORTSCAMP HERE WE COMEEEEEEEEE


I´m not far from sure

1 dag kvar, mindre än 24 timmar tills jag åker. Eller vi, jag och hanna!
Nu har jag börjat packa lite grann, och gissa vad? Jag började packa idag, fastän jag inte skulle börja packa dagen innan. Men sån är jag, men jag tror jag får med mig allt den här gången för jag har gjort en packlista, stooolt! Idag ska jag vara med ylva och spela fotboll. Sen har vi träning, ska till mamma och tillsist fortsätta packa. Ska kila,
tjenamorsens!:)))))))


Fresh´n fruity



Mina nya skor.
Snörerna var inte där, satte dit dem själv:)


Tipsar om den här! Köpte den idag och den luktar huuuur gott som helst!!


Idag tog jag och hanna ett trip till mariedal och ersboda på min cykel och min brorsas. Och min brorsas cykel är inte den bästa och har inte den lägsta sadeln, men vi klarade det! Vi köpte tandkräm och tuggummi att ha med oss. Och jag köpte tvål och sånt. Mmmm, den luktar mumma. Hur som helst så när hanna farit vid 2 ungefär så for jag till mamma för att hämta de sista grejerna inför vårat trip. Om 2 dagar åker vi till stockholm och guuud vad taggad jag är!!! Ikväll blire träning och jag är ganska taggad nu inför sportscamp!

RSS 2.0