Oopps, i did it again




Ja, jag vet att jag kanske är världens sämsta bloggare, men jag har verkligen inte haft lust! Och förmodlingen kommer inte inte höra av mig på ett tag till, eftersom att det är så sjukt tråkigt att fota på vintern, och det är liksom bilderna som är det roliga med att blogga! Jag ville bara medela att jag mår bra och att jag inte är ett stort fan av futsal(?). Usch, också eftersom att jag tycker det suger så står jag på träningarna som en pinne och gör ingenting, och sen blir jag sur på mig själv när jag inte får spela match. Hehe. Jag och nora är lirarNNNNa på futsal ska jag medela. Alltså nora äger men hon hatar det också:(
Jaja, nu ska jag vara lite mer posetiv på träningarna hade jag tänkt i alla fall! Och på fredag blire premiären av i taket lyser stjärnorna, JAG TAGGAAAAAAAAAAARRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Har inget mer att medela tror jag. Så puss!


Sicken superbloggare

Haha,jaaa. verkligen! Kan inte kalla mig annat än toppbloggare. När bloggade jag sist btw? Kanske inte var så länge sen men det känns som väldigt länge seen! Okej, kollade nyss. 5 dagar sen. De senaste dagarna har till och med skolan hunnit börja. Heeeeeeelt sjukt vad lovet har gått snabbt. Jag tycker lixom att lovet börjar efter nyår, men det var så kooort! Det jobbigaste med att skolan har börjat är att stiga upp så tidigt. Ni ska veta igår, jag var hur nära som helst på att somna på lektionen!! Jag tänkte förut när folk har sagt att dom har somnat på lektionen ba: Men wtffffffff, hur går det till? Klart man inte somnar på lektionen! Men det är sant, även fast jag hade sovit normalt natten innan så höll det på hända. Man sitter lixom bara där, är  trött, försöker att lyssna vad lärarna säger, blinkar, också wopps! Det går inte att få upp ögonen igen och öronen stängs av! Som tur var somnade jag inte som vissa andra gjorde. Haha, nora somnade på två lektioner. Haha. Juste sen en till jobbig grej med att skolan har börjat förutom allt jobbigt med prov osv är att vi har börjat ha bild den här terminen. Och jaa, ni vet inte hur usel jag är på att rita. Bara sjukt, buhuuuu!! Nu tillbaka till lovet. På måndagkväll var vi hos Jessika. Massor av folk. Väldigt många var vi, men skojj var det! Sen for killarna och magda hem, sen sov vi där. Mycket niceeeeeee! Dagen därpå på kvällen var jag,frida och magda hos natta och hade skojj:) Och juste, det konstigaste som hänt på lovet är att jag har börjat se desperate housewives. Hhahahaha, jag innan ba; men troru jag vill se på massa gamla tanter osv. Men det är faktiskt ganska braa:D
Okej, nu ska jag sluta skriva, även fast jag inte tror att nån har orkat läsa allt menXDXD Pusshej!


Ungefär ett år sen:)

ÄRE SANT



JA, DET ÄR SANT!!!!!
jag har sett klart one tree hill säng 5, och nu är jag riktigt deppad:( Just nu sitter amanda och basse och ser säsong 6 på internet, men jag vill ju se på box. annars äre ju inte på riktigt! jag dör. på riktigt. nu måste jag vänta i typ mer än ett år på att se fortsättningen ifall jag inte sere på datorn. Men jag vill se på box. Jag vill ha den där känslan av glädje när man får den nya boxen. Men just nu orkar jag inte väntaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Jag känner bara nej. Det som får mig att le just nu är att jag, sarah och ida har ett väldigt roligt liv på apberget. Yeaah! Men ändå mer depp. Depp. Depp. Nej, nu ska jag vara en duktig flicka och vänta på den där satans boxen. Dock kommer det ta huuur länge som helst, eftersom att hela säsongen inte ens har visats i USA. suckkkkkkkkk. Och jag råkade se en sak när jag satt i basses rum, att brooke och lucas gifter sig. INTE KUUUUUUUUUUUUL. ÅHHHHHHHHHHHHHH. SURSURSUR.
Tänk posetivt. Tänk posetivt. Nu ska jag hitta en ny serie, så det så! Men jag älskar oth! Hur mycket som helst!
KÄRLEK TILL OTH!!!!!!!!!

The second day on the brand new year

Shit vad kallt det är uteee. -11. Freezing coooold!
Imorse så var jag och basse och kollade på bellas gamla lägemhet som brann. Bella,emil och mamma var ofc också där. Men det var hemskt! Ändå så hade bella&emils lägenhet klarat sig hur bra som helst jämnfört med deras granne på fjärde våningen. Grannens lägenhet var nämligen helt svart, allting. Juste, jag kanske borde förklara att det var en stor brand på ålidhem, umeås största brand på årtionden. I alla fall så började det brinna på taket på höghuset på julaftonsnatten. Det brann utifrån väggarna och in så det var inte helt svart i hela lägenheten utan mest längs väggarna. Ingen blev skadad eller så, inte ens några djur som bodde i husen. Jag tror det tog ca. 2 dygn att släcka branden och nu är bella&emlis katter här. I love them!! Det var i alla fall hur hemskt som helst att vara där idag för när man såg att mat stod framme på diskbänken så kändes det precis som att branden precis hade varit. Uschhhh!!! Och ni kanske såg min syrra i tidningen och på tv? yepp, det var hon. Nu ska jag berätta om roligare saker. Igår så var vi på bio, huuuuur många som helst. Det togs nog upp ungefär 2 rader. Vi såg det flyter och den var faktiskt bättre än vad jag trodde! Ikväll blire kompisar och såå, ska kila. snart kommer bilder från nyår, hehe snart(A)


2009

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!:D:D:D:D
Gud vilken superbloggare jag är, eller????? Hur gick det me det där att bättra sig egentligen? Hmmmmmmm
Jaja, nu äre iaf nytt år, nya tider. Jag hade inget nyårslöfte, kanske skulle jag tagit att bli bättre på att  blogga? jaaa. Iaf, gårdagen var verkligen toppen! Det började med att jag, sarah och cornelia for och handlade infört kvällen, Vi hadlade för hela 680 spänn, så nog skulle det bli parteeeeeeeeey. Jag for hem, åt en supergod middag, gjorde mig iordning och for till cornelia. Där fanns, jag, natta,magda,emmy,sarah, cornelia, nora,elin,ida och jessika. Vi åt, åt, åt, åt, jaaa, det fanns hur mkt som helst att äta eftersom att vi handlade för 680 spänn. Vi lekte lekar, gick runt i våra nyårshattar osv. Vid tolvslaget såg vi ofc på ring klocka ring, och sedan sprang vi ut och var allmänt lyckliga! Sedan for vi till mig och sjöng singstar, gosh vad grym jag är på r&b, naaaaaaat. Hehe. Hur som helst var kvällen hur lyckad som helst och detta får vi göra om nästa år. Tack för kvällen tjejer!:D Sen somnade jag runt fyra och vaknade för ett tag sen. Idag ska jag,natta,sarag och cornelia på gudstjänst. Man måste nämligen ha varit på en sån innan typ 6jan. Så ska det nya året invigas, hehe, tur att det är ikväll. Nu ska jag kila, bilder kommer sen och jag hoppas ni hade det hur bra som helst igår, puss:)

RSS 2.0