Första advent



Första ljuset är tänt. Endast 3 ljus och 3 dagar kvar till dopparedan!
Juletiden är hääääär!!


För ett år sen..

Skrivet av: ida

skyltsöndag..:)
Skrivet 2007-12-02 16.16. 156 ord

idag vare ju som sagt skyltsöndag..
men jag fattar inte varför inte brandmännen delar ut julkalendrar det här året, blev typ ledesen på riktigt, natta blev oxå riktigt ledsen, hon kom ju hit för att få den!!! aja, 220 sa att han inte visste varför det inte var några .. åkte brandbilen, det måste man ju fan göra, det är ju asskojigt speciellt om man låssas att det brinner ngnstans, typ "storsjövägen" elr i nattas gammla hus, för då måste brandbilen köra jätte fort och man måste ha på sig hjälmar , sen åkte vi såklart bandvagn oxå:] den va inte lika rolig, men en RIKTIGT stor upplevelse var det.. hahaha hahahahha.. och jag sörjer över en tillsak, att inte bilen inne på konsum funkade!!!! så fruktansvärt ledssamt!!!! buhu..

natta, jag vill komma till dig ikv och leka i hissen

ps. sörjer fortfarande över julkalendern ds.

tkr det här diariumet var ganska värt oxå, och väldigt seriöst :D

Fail



Igår så åkte jag skrana med massa. Och jag har aldrig gillat att åka saker i backen, inte ens när jag var liten. Men igår blev jag på g, sen så var jag och ylva på lag och vi skulle tävla mot de andra om vem som kom längst. Så vi åkte hur bra som helst och vi skrek: VI VINNEEEEEEEEEEERRRRRRRR!!!!!!!! Sen när vi var 1 meter ifrån att vinna. Vad händer då? Jo, en broccolikvist kommer flygande och träffar oss rakt i ögonen. Okej, jag ska sluta med sånt där. Det ät bara random:O Ajja, men iaf, då voltade vi, och våra nackar knäcktes till tror jag. Och jag och ylva skrattade så vi dog och samtidigt grät jag. När vi tog oss upp så såg vi att min mössa och ylvas ena vante låg typ 5 meter bort och att hela ylvas hår var en enda stor snöklump. Vi dog av skratt igen, tills jag kände blodsmak i munnen och då hade min läpp rivits upp lite grann. MUMS, men som ni ser på bilden vare inte så farligt:D Sen när jag vaknade imorse så hade jag små sår på näsan och ett sår under kinden. Fagert? Njaaaaaaa. Haha, men jag och ylva ägeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!
Idag har vi varit på stan med magda och nathlie, jag la undan en julklänning:)
C U LATER ALIGATOR

The first slip of the year

Idag fick vi reda på resulatet från so-provet. MVG, yeaaaaaaah. MMmmm, nöjd.
Imorgon har vi franskaprov, och jag glömde provpappret i skåpet, så när jag skulle cykla tilbaka till skolan för att hämta det så cyklade jag  förbi en busshållsplats. Jag tänkte just då: tänk om man skulle trilla nu, pinsamt! sen släppte jag den tanken, och 3 sek efter vad hände då? En socke låg på vägen. Nej, jag bara skojja(vet att den var dålig) Jamen då trillade jag i alla fall. Och tur var det att jag hade hjälmen på mig. Skojjade igen, om ni inte fattade det. Nämen jag gjorde inte illa mig så mycket. Det var alltså första gången jag halkade med cykeln iår. Jag trodde att det skulle hända mycket tidigare, haha. Imorgon ska jag också redovisa min produkt analys om post-it lappen. Det där trodde ni säkert var ett skämt, men det var det inte. Och fråga mig inte varför jag ska redovisa om post-it lappen...
Nu måste jag plugga. Det känns verkligen som att jag inte gör något annat, och jag tror det har varit sant den här veckan.
Puss


24 november

(skulle skrivits igår)

Idag fyller min brorsa 18 år.
För ett år sen flyttade vi  hit.
Om 1 månad är det jul.
Om 6 dagar är det första advent.

Jao, det finns säkert mycket mer. Men det får räcka så.  Nu är jag hos min syrra och ska snart spela guitar hero. Jag vet att jag inte bloggat på ett tag, men känns onödigt ifall man inte har lust. Och vetni hur spännande prison break är? HUR SPÄNNNANDE SOM HELST!!!!
Jaja, nu ska jag visa lite bilder.
Ciao!

I somras, och jag var brun:



Une peu désolé

Ett till MVG. Wihooooooooooooo, mitt fjärde. Min andra ben&jerrys som ska inskaffas alltsåååå. Yeaaah. Fick det på religions inlämingen. Det är nämligen oftast där jag har fått mina MVG´n. Eller ja, 3 av 4 i alla fall. Också fick jag tillbaka engelskaprovet också, 2 poäng ifrån MVG. KUL.................
Hellre 20 poäng ifrån MVG faktiskt. Det är så suuuuuuuuuuurt. Okej, peppar, peppar ta i trä. Jag ångrade mig. Men det är verkligen verkligen surt. Jaja, sen hade vi skriftligt musikprov idag. Kändes som att det gick bra, men man vet aldrig. Äkta jag att alltid tro att et har gått asbra, sen gjorde det inte det. Hehe. Men sen så på svenskan i datasalen hade jag och natta ganska skojj vill jag lova. HIHI
Ikväll har jag och basse varit och hälsat på hos bella. Vi spelade mest bellas nyinköpta guitar hero:)
Nu måste jag plugga. Det känns som om vi har 18632346293523 st läxor. Men vid närmare eftertanke så äre nog...5 st, och ett av dem är ett prov. I hemkunskap.
Jaja, nu ska jag kila. Ciao!

These white flakes






Careface


Oj, jag har ändå bloggat lite den här veckan. Shit vad jag är duktig.
Igårkväll åt i alla fall en stor del av släkten på plaza, stämmning, men kan inte påstå att det jag åt var så gott. Jaja, det var i alla fall trevligt. Och juste, hade ju världens engelskaprov igår som alla hade dött när de förberedde sig för, sen vare enkelt! Så det var ju skönt, men jag kommer nog ändå få typ VG, men de är ju bra:)
Idag har jag varit med natta,ylva och emmy. Sen åt vi hos moster, och sen cyklade jag till obs och mötte natta, ylva, emmy, ida, emma, malin och anna. Där vare en saryyyy gubbe som började prata med mig och ylva, och ylva var säker på att det var han i den röda bilen som jagar barn här i umeå. Men det vare inte hoppas jag!! jaja, sen spelade vi mest spel och pratade hela kvällen. Roligtroligt:) Och jag hittade en bild sen förra veckan på nora och ylva med en cool himmel.
Nu ska jag gå, pusss



Repris


Tillägnat cajsa

Jag bloggade inte igår, så grattis (igen) cajsa i efterskott! Har ingen rolig bild på dig på den här datorn(basses), så det får bli nån annan gång! I alla fall, fjortis! Yeaaahhh.
Puss på dig


Make your choise




Jag ljög.
Jag kommer inte kunna bättra mig på ett tag. En vecka i alla fall.
Jag har varit extremt dålig på att fota den här veckan, men också att blogga. Och nu ska jag till mamma, och där segar det när man ska ladda upp bilderna. Och det är inte så skojj att blogga varje dag utan bilder. Menmen, vi får se hur det blir denna vecka!
Inatt har jag i alla fall sovit hos emmy med tjejerna, och igår såg vi saw 4. JAG ÄLSKAR SAW
och
det kommer bara en till sawfilm enligt reklamerna på tv! Min och noras dröm sprack, att se en saw film på bio.
Nu ska jag sluta babbla och visa er några bilder i alla fall!

Bättring påväg

Jag lovar. Jag ska bättra mig. Jag lovar nästan i alla fall. Men inte just nu, för nu är det helg och jag ska spela star wars (heheeeeeee) med basse efter en rolig kväll med tjejerna!
Ungefär så känns läget. Men vi hörs.
Puss

Heeeelp meeee

Jag behöver vinterskor! Eller i alla fall några som är lite varmare än mina keds och converse.
Jag köpte ju nyss ett par nya skor från tradera som jag inte har visat er, men dom var huuur stora som heeelst, även fast de var storlek 39. Så jag tror att jag ska sälja dom igen, på tradera! Och nu letar jag efter ett par nya. Jag funderar på höga stövlar utan klack, några varmare "gympadojjor" eller ett par andra jag hittat på tradera nu. Ville ha sånna förra året och nu fanns dom där på tradera. Från vagabond och allt!!
För övrigt så bakade min pappa bagels igår. Jag har aldrig ätit sånna förut och dom var ju hur goda som helst! Dessutom så äter dom bagels i OC, så jag tyckte det var coolt och blev ganska farcinerad(?). A little bit töntigt, men vad gör det?:D
Nu ska jag sluta skriva och visa en bild på skorna från tradera. Eller får man ta andras bilder från tradera föresten? Jaja, nu gör jag det i alla fall!
Ciao!




Haloween


I wanna play a game..









Jag ser det snöar

Nu vare verkligen ett tag sen sist. Eller i alla fall känns det som så. Jag har börjat gilla att punkta upp saker så det får fortsätta på det viset:

1. Snön har kommit! Helt unbelivable, alltid på haloween ska de små kalla flingorna komma. Och jag kan inte påstå att jag gillar det, men småmyisgt är det!

2.Haloween har varit som sagt och jag for till en ganska oförberedd fest hos nora. Hade sjukaste skojj!

3.Anden i glaset funkar inte för er som vill veta.. i alla fall inte för oss.

4.Natta har börjat se heroes. Vi satt nästan en hel natt och såg den första säsongen. Heroes äre bästa!!!!
5.Nu är lovet slut enligt mig och det har gått alldelles för snabbt.
7. Nu ska jag se andra avenyn!

Imorgon lägger jag in bilder från haloweenfesten:D
C U


RSS 2.0