It´s like a room filld with vacuum

Kan inte direkt påstå att denna vecka har varit en såvidare bra vecka. Igår blev mitt skåp uppbrytet(om man säger så) och dom tog min fjällräven jacka, min mobil, min väska med nycklarna i. Men senare hittade en lärare eller någon väskan utanför skolan med nycklarna i. Tur det i alla fall. Men min nya mobil som jag fick i lördags är fortfarande borta, och min älskade jacka.. Satans cpn!! Dock är det inget stort problem längre för mig.
För idag när jag kom hem från skolan så fick jag vet att min farfar har dött. Han hade en hjärnblödning sen i typ söndags och låg i koma. Och idag dog han. Dessutom har han haft cancer i typ 10 år. Det känns bara så jobbigt och orättvist. Farfar har alltid varit så stark och positiv, men nu är han borta. Åhhh, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur ledsen jag är osv. Jag ska vara stark precis som farfar var, men det känns så jobbigt också för ingen jag har känt eller så har någonsin dött. Och jag har inte pratat med han på typ 1 månad för han bor i borås(ca 100 mil bort) och allt. Men just nu vill jag bara att han ska veta hur mycket jag älskar honom och att han har det bäst uppe i himlen, för det förtjänar han verkligen.










JAG ÄLSKAR DIG TILL 1000 FARFAR!!!

Let me find a timemachine
































Vet inte riktigt hur jag ska förklara saknaden för sommaren, det finns aldelles för många ord.

I have a dream



Okej, jag orkar inte blogga. Drygt det är. Men nu gör jag det ändå, för att smita från mitt tal.
Vi ska ha ett tal imrgn, och jag ska prata om miljön. Inte kul alls, ååååååh. Jag borde egentligen träna till det nu, men det löser sig nog! Hur som helst så har vi varit med laget i sundsvall i helgen. Orkar inte säga allt vi har gjort, men det har varit sjukaste skojj! VERKLIGEN. Och sist jag skrev skulle jag ju på bio och se i taket lyser stjärnorna. Den ägde, men måste säga att boken är 100000 ggr bättre dock! Också har jag ju kirrat mvg i teknikbetyg sen sist också. Det räknas som 9ans slutbetyg, så känns hur bra som helst!!! Näe, nu pallar jag inte att skriva mer. Är hur trött som helst sen denna helg, och det märktes nog på bussen när jag va ganska så mkt flum igår på hemvägen. Hehe, men asskojj juuu!!!!!
Ajja, pusss

RSS 2.0