Frost på taken

So provet, avklarat! Yeeees! Får se hure gick, kändes sådär.
Kom på att min rubrik igår kanske man trodde att jag menade so som på engelska, men jag menade so som i ämnet. Haha
Ikväll äre idol, men det missar jag för jag har träning, men det är alltid skojj!:)
Idag på svenskan började vi med, hmmm, vad heter det?? Juste, satsdelar. Och det suuuuuger. Kan inte det bara gå och bajsa någonstans och aldrig komma tillbaka?:(
Och imorse så vare frost på taken och på min cykelsadel, nu är vintern på gång alltså! Jag vet inte om jag ska tagga eller inte, jul taggas iallafall! Juste, igår köpte jag en vinterjacka, eller jag trodde åtminstonde det tills mamma sa att det va en höstjacka. Får se om jag ska ha kvar den eller köpa någon tjockare i form av en dun kanske? Och nya skor behövs!
Ska kila,
see yaa:)

love so???

Kan inte påstå det.. Har prov imorgon och jag började plugga igår och vi har på huuuuuur mkt som heeeeeeelst! Sen imorgn när provet är över har jag hur mkt andra läxor som helst, men jag känner mig ändå glad på något sätt!:)
Hehe, nu ska jag plugga lite mer. Fick lov att ta en paus! Men här kommer min favoritbild på emilia, nathalies lillasyster.
See yaa, puss!



Sötemlia!!!!!!!!!!!!!!!




Serievinnare 08


(bild från bjurholmscupen)

Yeaaahhh, så äre! Vi vann seriefinalen mot IFK med 4-0!!:D:D:D
Igår gick barnvakteriet bara bra, men tröttsamt! Sen såg vi filmen bratz, inte den bästa kan jag säga, menmen. Sen låg jag och natta och pratade tills kl3. Mys! Jag har världens drygaste soprov på tisdag och har jag pluggat något? Nej! Oppss, hehe. Men jag orkaaaaar inteeeeeeeeee. Men nu ska jag göra det, sen åker vi till mammsen!
Pusssss

What without you?


Mornin!













Lite bilder från flytten.
Ojjjjjjjjj så skönt att sova ut! Dock ångrar jag mig att jag är med på mixcupen, men det var nog bäst för min lilla förkylning.
Idag blire i alla fall nathalie, magda&ylva. Vi kanske ska på stan och ikväll ska jag och natta vara barnvakt åt hennes underbara lillasyster emilia. Magda kanske också skulle vara med. Då ska jag vi iallafall äta pizza och leka med emilia och sen ska jag sova där. Nice!:)
Har inget mer att säga,
seee yaa:)

Tekaksbak

Idag på hemkunskapen bakade vi tekakor. Jag och natta är i en grupp, och hampus och arvid i en annan. Sjukt vad vi äger dom alltsååååååååå. Hahaha! Efter skolan var jag med natta och ikväll var jag med natta och magda. Vi datanördade oss för det mesta, men hade sjukt skojj! Imorgon blev det ingen mixcup för min del. Först ville jag inte spela, sen ville jag asgärna. Men jag är lite förkyld och så, så det känns säkrast att spara mig till seriefinalen på söndag. TAGGAD:D:D
Nu kommer lite bilder från dagen (eller nu blire ju gårdagen)!




Silence

Igår vare inte heroes, det var bajs. Men nyss vare och det ägde, men det hände så mycket att jag nästan inte hängde med! Idag på skolan hade jag och natta sjuktskojj innan slöjden, vi var lite crazyyyyy. Hahahahha!! Idag efter träningen vare konfa och sjukt vad man fick alla enformiga låtar på hjärnan. Justeee, jag och magdalena måste bestämma oss om hur vi ska göra med mixcupen! Men nu måste jag plugga lite
CU:):):):)


Alla dessa rubriker som ska kommas på

Gosssssssh vad jag vill göra om min design nu. Det börjar bli dags tycker jag! För övrigt så har jag fixat lite med elin&idas blogg idag, kanske inte världens mest lyckade, men snart så hoppas jag att kan har gjort en fin bakgrund. Idag var friends på skolan och vi hade massa arbertspass om hur snäll man ska vara. Hon som hade teatern var bra faktiskt:) Annars så har jag bara pluggat och tränat idag. Nu ska jag se idol och sen heroes!!!!!!!!!!!!!!!
Hareeee!
(och kanin)


Natta är stekaaaaarn


Fight or flight

Herregud, nu vare ett tag sen! Mycket har hänt, men orkar jag berätta allt? Nej, ofc not. Haha, men jag har varit på min första konfirmationsträff och jag vet inte rikigt vad jag tycker om den, nora slutade innan vi ens hade kommit in till själva träffen så det var bajs. Är äntligen klar med mitt repotage i alla fall och nu har jag börjat skriva om en sjukdom tills på fredag, anorexia. Usch vad hemskt det verkaar!! Också vann vi en cup i bjurholm i lördags, yeahhh! Idag efter skolan så kom hanna hit, oj så länge sedan. Men det var hur kul som helst att träffa henne och nu vill jag bara träffa alla andra kompisar i holmsund! Nu ska jag inte döda er med en mils långt inlägg.
MEN GUD VAD JAG ÄLSKAR ATT FOTA OCH JAG ÄLSKAR BILDERNA SOM JAG OCH HANNA TOG IDAG!!!!!!!!!
puss på er
och
jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag skriver igen:)


Autumn






Ojoj

Exakt så. Oj! Nu vare ett tag sen jag satt vid denna burk, om man kan kalla den så. Det kändes inte som den högsta prioriteringen att blogga under allt flyttstök och så. Nu börjar det bli ordning här och hemtrevligt! Efter nästan en vecka utan dator så har jag såklart mycket jag borde berätta, men orkar jag? Nej. Det blir alltför drygt. Men kan medela att jag och ylva provtränade för ersboda och det gick bara bra! Så vi ska fortsätta att provträna ett tag till:) Imorgon äre cup i bjurholm och sen far vi till pappsen. Och nu äre dessutom långhelg, är ledig på måndag! yeeeeeeeaaaaaah
Sitter vid basses dator så jag orkar inte ladda upp bilder. men imrgn hos pappa kommer dem!
Hareee,
puss

We got the key

Först och främst vill jag bara säga att jag ska börja blogga med roligare inlägg, oftare och med bilder. Märker själv hur tråkiga inläggen är nu, men det ska bli ändring på när allt har kommit i ordning efter flytten, eller i alla fall lite ordning. Kan ta ett tag, men sen så!:) Ikväll så har vi mest bara flyttat lass, och imorgon blir det mer. Och då ska vi vara klara. Skönt att få allt bortgjort faktiskt!:) Och imorgon blire discooo med massor:))))
Jaja, nu är jag fett trött efter allt på skolan och flyttningen så snart ska jag nog lägga mig. Måste upp tidigt imorgon:(:(:(:(:(
Pusssssss

Nu kör vi

Ja, oj vad statestiken går upp och ner! Fast jag antar att det beror på att jag skriver med ganska "upp och neriga" mellanrum. Hehe, där fick jag verkligen till den.
Jamen idag får vi nyckeln till marieberg och imorgon börjar själva flytten. Känns faktiskt kul! Haha, sjukt stor skillnad sen jag flyttade från holmsund. Då ville jag verkligen inte flytta, men nu kvittar det lixom. Det är typ 300 m härifrån och närmare till skolan, gillas! Annars så har jag haft en dryg dag på skolan. Läxförhör på varje lektion förutom första, och dessutom ett biologiprov. Började plugga ungefär igår, i alla fall det mesta så det kändes inte så stabilt men det gick faktiskt jättebra! Vi gjorde pannkakor idag på hemkunskapen och jag och nathalie ägdeeeeeeeeeeee. yeaahh
Juste, det där om innebandyn. Jag har ingen aning om hure blir! Jag och ylva måste verkligen bestämma oss nu, för nästa träning är på måndag och då får vi provträna ifall vi vill:)
Näheruu, nu ska jag packa för nu ser jag mamma och basse komma med en flyttbil här utanför.
Så marieberg, here we cooooome!!!

Where are you now?

Opppppps, råkade skriva att andra avenyn börjar på söndag, eller måndag, och det gör det ju inte riktigt! Men nästa söndaggg!!
Och statestiken ser ju finfin ut, eller? Njaaaaaaaaaaaa
 Ikväll så ska jag och ylva fara och kolla på ersbodas innebandyträning, för vi kanske ska börja där!:))
Sen ikväll bär det av till mamma igen. Det blev en kortis här hos pappa eftersom att vi måste packa och så hos mamma.
Hareeeee:):):):):)

Andra avenyn!!!!!



Åhhhhhhhh, känner mig så sjukt taggad. Fattar verkligen inte hur bra det är. Ringde nyss och röstade på att det skulle bli årets program! Otroligt taggad, en vecka kvar ju!!!!!!!!!!!!!!! Peppad till 10000, och inget annat! Känner mig lycklig att det inte går att förklaraaaaaaaaaaa. Vill bara hoppa omkring::):):):):):):):):):)


Tillbaka?



Äre så? Jag vet faktiskt inte. Well see, skriver nog ändå inte så ofta men jag skriver när jag får lust helt enkelt!
Emmy blev less efter 3 inlägg hon också, men ruggigt mycket läsare hon hade!! EMMMY ÄGER
Jaja, medde fyller år idag. Grattis till henne!:)
I fredags vad jag på "kalas" hos frida. Vi gav henne finfina presenter och hade allmänt roligt. I lördags var jag med nathalie,emmy,magda,roda,nora,elin, ida och några killar och spelade fotboll på campus. Skojj!
Idag efter skolan var jag på stan med sarah, nathalie och emmy. Men jag snålade som vanligt. Hehe.
Känner att jag har lite stuffs att berätta men det får komma eftersom:)
OCH CAJSA KANSKE SKA FLYTTA TILL MARIEBERG. SJUKT GLAD JAG BLEV NÄR HON SARE IGÅR. HOPPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D::D:D:D:D:D
Nu borde jag verkligen plugga, men jag orkar inte. Men nu ska jag i alla fall runga av så att inlägget inte bllir hur långt som helst.
See yaa, puss


Scoons is my life

Igår spelade vi match mot umedalen (tror jag) iallafall så vann vi, jag mins inte med vad, men vann gjorde vi. Men natahlie var inte med, för hon var på party, eller fest, eller kalas(?)
Hur som hällst så gjorde jag för ovanlighetens skull ett mål. Jag brukar inte göra det, eftersom mina skott är katastrof...Men plötslig händer det.. Ida gjorde två, eller tre mål och sen vet jag inte nån mer målgörare! (om det var någon till) Nu ligger vi iallafall etta i komunserien, är inte fullt säker på det heller, men jag är säker på att vi inte ligger sisst.
Ikväll blir det att se skräckis tror jag, Vi har tänkt det länge men det blir ju aldrig,
Och jag vet inte vad jag ska göra på dagen, får väl hitta på något skojjsit.
harebra/emmy
(stavningen från min sida är inte på topp, men försök att inte tänka på det så mycket) 

The evil side of meee

Jag tänkte ett tag klippa in mitt huvud i nathalies headder, så follket som läser bloggen kan se vem det är som skriver.(...) Men denna brillianta idé satte nathalie stopp för, hon trodde nämligen att när hon nästa gång skulle logga in på bloggen så skulle den gammla vanliga food headern vara där.
Synd att hon inte kan lita på mej...(ta det oseriöst) Men jag gillar henne ändå! ;)
Jag kom också på en till sak: att jag kan bokstavligt talat sno nathalies blogg, jag skulle bara kunna byta lösenord och sedan vägra säga till henne vad jag bytte till för något. MOHAHAHAHAHA, Jag ska helt ärligt fundera på saken. Det är nu "the evil emmy" börjar framträda. }-)   


På tal om evil så tycker jag att magda ser lite små evil ut på denna bild

Ny människa...

Tjena!
Jag är sämst på det här men natahlie gav mej ett uppdrag: att skriva på hennes blogg tills hon vart sugen igen. eller var det så det var? nä jag tror inte det...Det var snarare så att jag gav mej själv ett uppdrag: att skriva på nathalies blogg tills hon vart sugen igen, för anars kanske hon kommer att lägga ner den. Det skulle inte gillas.
Men iallafall så får natahlies läsare nöja sej med mej.
Jag har en känsla av att läsarstatistiken kommer sänkas rejält nu. eller tvärtom. höhö.
wi sheap see 

skriver mer sen hedjå
idol väntar! kk, (kulkul)


jag^ (hehe)


Goodbye my loveeer







Nu äre så att medan jag inte har någon blogglust och satsar på att få tillbaka den så ska emmy blogga här!
Det kommer säkert bli kul med lite omväxling och sååå. Men jag ville bara passa på att säga att ikväll börjar idol och heroes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Är sjukt taggad, så nu blire tvkväll! Känner redan mer blogglust än förut fakitiskt, hehe.  Det var något mer jag skulle säga. Hmm, kanske ska berätta vad som hänt de senaste dagarna? Idag var vi med skolan på myren för att jobba med olika ekosystem. Pinsamt att gå igenom skolan SJÄLV sen med stövlar med storlek 41 (pappas, hade inga andra), mjukisbyxor och regnjacka. Även de två sista var hur stora som helst. Men det funkade. Hihi. Efter skolan var jag med nathalie,ylva och magda, vi spelade rappakalja och lyssnade på våra magar. Haha, lite konstig sysselsättning jagvet, tro mig! Nu blev det bara den här dagen jag berättade om. Men så fåre bli. Nu ska jag duscha för jag kom precis hem från träningen, nästan precis i alla fall.
Och juste, får se hure blir med att tabort bloggen senare!
Hare så bra utan mig och ni kommer att störtgilla emmy! Pusss

RSS 2.0